Ressenya - La veritat i altres mentides - Sascha ArangoTítol: La veritat i altres mentides
Autor: Sascha Arango
Saga: No.
Idioma: Català.
Editorial: Edicions 62 (El balancí)
Pàgines: 304
Preu: 18,50€
ISBN: 9788429773217


Disponible en castellano.
Reseña abajo.Sinopsi

Henry Hayden és a primera vista un tipus encantador i extraordinari a qui la vida li somriu: reconegut escriptor amb reputació internacional, viu feliçment casat amb la Martha. Una situació idíl·lica i exemplar que canvia sobtadament el dia que la seva amant i editora, la Betty, li anuncia que està embarassada. Aquest lleuger contratemps li suposa un bon tràngol: ha arribat el moment de confessar- ho tot a la seva dona. O potser no? Mentider compulsiu, en Henry decideix que el més senzill és elaborar un pla a sang freda i tirar pel dret. El seu pla, però, no preveu un error fatal que capgira la seva vida perfecta i la dels qui l’envolten. Perquè quan comences a mentir ja no hi ha marxa enrere... De la mà d’un dels guionistes alemanys més prestigiosos del moment, La veritat i altres mentides ens endinsa en un triangle amorós, literari i criminal del qual ningú, ni tan sols el lector, sap com sortir fins a la darrera pàgina. Una novel·la magistral, amb un ritme de suspens excel·lent, cops d'efecte ben travats i girs inesperats, que ens parla sobre la naturalesa de l’ésser humà i la seva innegable necessitat de mentir.

La meva opinió

La veritat i altres mentides, és una novel·la molt original amb un protagonista no menys interessant;
un mestre de la mentida que fins i tot fa dubtar al lector en tot moment sobre la informació que li arriba.

Una novel·la que sorprèn per la seva trama, res gastada. Amb girs inesperats que et faran saltar d'inquietud.

La història es mou entre mentides, secrets, sospites, revelacions ... El nostre personatge es veurà embolicat en una xarxa de mentides per fer quadrar la seva veritat, que no és més que una gran mentida.

Sé que pensareu "quin embolic", però us asseguro que tota la trama està perfectament narrada i sense caps per lligar cap a un embolic amb tints policials.

No diré res més, ja que podria espatllar-vos la lectura. L'únic que sí faré és recomanar-vos que aneu ràpid a per aquesta lectura. Us sorprendrà.


Gràcies a Grup62.


Reseña en castellano


Título: La verdad y otras mentiras
Autor: Sasha Arango
Editorial: Seix Barral
Páginas: 312
Precio: 18,50€
ISBN: 9788432222955Sinopsis

Henry Hayden es, a primera vista, un tipo extraordinario: es un reconocido escritor de fama internacional, la vida le sonríe y las mujeres suspiran por él, a pesar de que está casado con Martha desde hace más de una década. Una situación idílica y ejemplar que cambia el día en que Betty, su amante y también la editora responsable de su éxito, le confiesa que está embarazada. Un contratiempo que pone a Henry en un aprieto: ha llegado el momento de contárselo todo a su mujer. ¿O quizá no? Henry decide que lo más sencillo es sacarse de en medio a Betty, de forma drástica, pero en su intento cometerá un error fatal que cambiará todos sus planes, la vida de todos los que le rodean y pondrá en peligro su carrera profesional. Porque una vez que empiezas a mentir, ya no hay vuelta atrás…Una novela de enredos que ahonda en la naturaleza de la verdad y las mentiras: cada mentira parte de una dosis de verdad, ¿qué pasa cuando ésta queda tan lejos que tienes que volver a mentir para que todo tenga sentido?


Mi opinión

La verdad y otras mentiras, es una novela muy original con un protagonista no menos interesante; un maestro de la mentira que incluso hace dudar al lector en todo momento sobre la información que le llega.

Una novela que sorprende por su trama, nada gastada. Con giros inesperados que te harán saltar de inquietud.

La historia se mueve entre mentiras, secretos, sospechas, revelaciones… Nuestro personaje se verá envuelto en una red de mentiras para hacer cuadrar su verdad, que no es más que una gran mentira.

Sé que pensareis “menudo lío”, pero os aseguro que toda la trama esta perfectamente narrada y sin cabos sueltos hacia un enredo con tintes policiales.

No voy a decir nada más, ya que podría estropearos la lectura. Lo único que sí voy a hacer es recomendaros que vayáis rápido a por ésta lectura. Os sorprenderá.


Gracias a Grup62.

Comentarios

Entradas populares de este blog

PREMIO "TU BLOG ME INSPIRA"

Reseña - El secret de la mare - J. L. Witterick

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas