Algú com tu - Xavier Bosch


Títol: Algú com tu
Autor: Xavier Bosch
Saga: No.
Editorial: Planeta
Idioma: Català
Pàgines: 352
Preu: 20,95€
ISBN: 9788497082761



Sinopsi

«Van resseguir la rue de Seine gairebé sense veure el carrer, pendents com estaven l’un de l’altre. El JeanPierre, cicerone amb ganes d’agradar, explicava curiositats del barri que ella escoltava en silenci. Allà on la vorera es feia més estreta, va semblar-li que, sense voler, es fregaven les mans. Pell amb pell. I va tenir una esgarrifança. Van trencar per la rue de Buci, atapeïda de turistes asseguts a les terrasses amb ombra, i de seguida van ser al boulevard Saint-Germain». El Jean-Pierre Zanardi, galerista a la Rive Gauche, és un esperit lliure. La Paulina Homs, de vida tranquil·la i familiar a Barcelona, arriba a París per al casament de la seva cosina.

La meva opinió

Algú com tu (Alguien como tú, en la edición en castellano), és sense cap mena de dubte una novel·la digne d’haver guanyat el premi Ramon Llull d’aquest any. Un relat que ens transmet l’autentica recerca de l’amor en una emocionat i fascinant manera de viure que et mantindrà amb un somriure als llavis.

Ens trobem al davant d’una historia narrada des de diferents veus i estils, que ens porten per l’espai i el temps en un recorregut suau i molt ben construït. No travareu ni un sol punt que decaigui ni que ens faci avorrir.

Una historia d’amor plena de situacions i una mestria digne de ressaltar. Un text que no cau en tòpics i ens regala moments carregats de tendresa, de bellesa i alegria, però amb el toc real de l’amargor i la tristesa.

Algú com tu és una novel·la que fa un recorregut especial per les llibreries més carismàtiques d’arreu del món, en especial, ens trobem amb el Guillem Terribas de La22 de Girona. Y per si això no fos suficient, Algú com tu ens aporta una banda sonora pròpia que podreu escoltar a través de Spotify.

Un llibre que heu de llegir amb els post-it a prop. Ja que us assaltaran un munt de frases colpidores que són dignes de ser recordades.

No dubteu ni un moment que Algú com tu us arribarà molt al fons. Una historia amb tot el necessari per fer vibrar el cor. Altament recomanable.


Gràcies a Planeta per l’exemplar.

Reseña en castellano

en breve


Comentarios

  1. En la meva opinió, Algú com tu, és una bona novela que fa que no sigui fàcil deixar la lectura a mitjes ja que els fets es van succeïnt sense caure en l'avorriment ni una sola pàgina. Es tracta d'una història d'amor curta i intensa però sense ensucrament, potser només amb unes gotes de mel. Magnífic el tractament del vestuari de la protagonista i el periple per les millors llibreries del món. Per a posar-li un però comentaré que a la novela potser li falten 100 pàgines, per exemple passa molt ràpid per les reaccions de la Júlia davant la història de la seva cosina, màxime quan s'esrà allotjant a casa seva; i jo potser hauria estirat un pèl més els sentiments de la protagonista un cop torna a Barcelona amb la família. En definitiva una bona novela totalment recomanable.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig