After 4. Amor infinit - Anna Todd


Títol: After 4: Amor infinit.
Autor: Anna Todd
Saga: Si, 4 de 4.
Editorial: Columna
Idioma: Català
Pàgines: 544
Preu: 17,90€
ISBN: 9788466419290

Ressenyes als llibres anteriors
1- After

Sinopsi

Després d’haver-se conegut, enamorat, odiat i compenetrat com una sola ànima, en Hardin i la Tessa continuen la seva intensa història d’amor. Quin final espera a la relació de la jove parella? Qui o què s’interposarà en la seva felicitat? Serà, el seu, un amor per sempre?


La meva opinió

Ja sigui d’una manera o una altra, a la fi ha arribat el moment de tancar aquesta saga que ha portat de cap a més d’una lectora (tan per bé com per malament).

El llibre segueix amb l’estil senzill dels anteriors volums i permet llegir-lo en una velocitat força elevada.
Els personatges els he sentit més madurs que en els anteriors llibres tot i que no tenen una evolució significativa.

No puc dir que sigui un llibre que m’hagi encantat ni una saga que sobresurti per damunt d’altres, però s’ha de destacar que l’autora aconsegueix que ens creiem la historia. Tot i que ja sé que en alguns moments en Hardin i la Tessa arriben a ser molt irritants i que solucionin els problemes amb massa facilitat no hi ajuda.

En definitiva, Amor infinit tanca una saga llarga d’una manera acceptable (una mica conte de fades). Amb un llenguatge senzill que enganxa de seguida. Una lectura sense complicacions i molt amena.



Gràcies a Columna per l’exemplar.


Reseña en castellano

Mi opinión

Ya sea de una manera u otra, al fin ha llegado el momento de cerrar esta saga que ha llevado de cabeza a más de una lectora (tanto para bien como para mal).

El libro sigue con el estilo sencillo de los anteriores volúmenes y permite leerlo en una velocidad bastante elevada.
Los personajes los he sentido más maduros que en los anteriores libros aunque no tienen una evolución significativa.

No puedo decir que sea un libro que me haya encantado ni una saga que sobresalga por encima de otras, pero hay que destacar que la autora consigue que nos creemos la historia. Aunque ya sé que en algunos momentos Hardin y la Tessa llegan a ser muy irritantes y que solucionen los problemas con demasiada facilidad.

En definitiva, After, Amor infinito cierra una saga larga de una manera aceptable (un poco cuento de hadas). Con un lenguaje sencillo que engancha enseguida. Una lectura sin complicaciones y muy amena.


Gracias a Columna por el ejemplar.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig