Abcdari per a adults - Òscar Dalmau i Pilarín Bayés


Títol: Abcdari per a adults
Autor: Òscar Dalmau i Pilarín Bayés
Saga: No.
Idioma: Català
Editorial: Bridge
Pàgines: 64
Preu: 14,90€
ISBN: 9788494386039

PROHIBIT PER A MENORS DE 18 ANYS


Sinopsi

Imagineu un llibre per aprendre totes les lletres de l'alfabet. Un llibre que no permetreu que mirin els vostres fills fins que siguin majors d'edat. Un abecedari on podreu aprendre, de manera amena i senzilla, paraules com ADULTERI, COCAÏNA, PUTA o SODOMIA. Aquest llibre pedagògic que us ajudarà a entendre el món meravellós que ens envolta, ha reunit un autor miop amb les ulleres més grosses del país, l'Òscar Dalmau, i una il·lustradora, mestra de mestres, la Pilarín Bayés, que, per primer cop, dibuixa per a uns lectors i lectores una mica més grans de l'habitual.

La meva opinió

Sens dubte ens trobem al davant d’un llibre provocadorament divertit. Un Abecedari il·lustrat per la meravellosa Pilarín Bayés i amb l’aportació de l’humorista i presentador Óscar Dalmau.
El llibre està presentat per ordre alfabètic, utilitzant les lletres per elaborar frases... com dir-ho? Que van més enllà de la simple descripció amb l’erotisme com a fil conductor. I cada paraula comença amb la mateixa lletra.
A més, tot bé presentat en l’embolcall d’honor de la Pilarín; unes il·lustracions protagonitzades per animals a doble pàgina.

M’han comentat que hi ha diferencies significatives entre l’edició catalana i la castellana, com un pròleg per el Gran Wyoming, però no us en puc dir res. No ho he pogut comparar.

En definitiva, Abcdari per a adults és un llibre irreverent que juga amb tot allò que és considerat “políticament incorrecte”. Una visió descarada, instructiva i divertida d’allò que cap en l’erotisme. I amb les il·lustracions de la Pilarín per fer més senzill l’enteniment de cada paraula. ;)
La veritat és que no sé què feu llegint encara.


Gràcies a Bridge.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig