La sang de l'Olimp (Els herois de l'Olimp, 5 de 5) - Rick Riordan


Títol: La sang de l’Olimp
Autor: Rick Riordan
Saga: Si, Herois de l’Olimp, 5 de 5.
Idioma: Catalá
Editorial: Kimera (La Galera)
Pàgines: 488
Preu: 16,95€
ISBN: 9788424652197


1  1-    L’heroi perdut
2  2-    El fill de Neptú
3  3-    La marca d’Atena
4  4-    La casa d’Hades
5  5-    La sang de l’OlimpSinopsi

Gea necessita la sang de dos semidéus per despertar, i té previst sacrificar-los durant el Banquet de Spes, a Atenes. La tripulació de l'Argo II ho ha d'evitar, i tenen la temptació d'utilitzar Atena Pàrtenos com a arma secreta. Però saben que l'estàtua és l'única cosa que pot aturar la guerra entre el Campament Mestís i el Campament Júpiter. El més assenyat, doncs, és enviar-la a Long Island i dirigir-se ells cap a Atenes. La batalla final contra els gegants està servida.


La meva opinió

I després de tants volums, lectures i personatges que enamoren, toca fer ressenya del final d’una saga. Un final que, com tants altres, fa por de descobrir. Al no tenir ni idea de com voldrà posar el punt i final a una trama tan elaborada i emocionant.

En aquest volum segueix la mateixa ploma addictiva de Riordan, que ens atrapa i sedueix sense treva.

L’aventura adquireix un ritme que no et permet un instant de descans. Els personatges ens fan viure, patir i tremolar en cada escena, dibuixada a la perfecció. I tot per abocar-nos a un final que... com us ho haig de dir? Potser no arriba a estar a l’alçada de la primera saga d’en Percy (un final èpic de veritat), però que arriba molt endins.

Penso que el punt i final podia haver estat més intens. Tot i que això no li desmereix una puntuació excel·lent com a lectura més que recomanada.

No us parlaré de la trama en sí, ja que penso que l’heu d’assaborir i patir en parts iguals. Només amb la sinopsi en feu prou per imaginar el que us espera.

Això sí, no em cansaré de repetir-vos que si encara no heu entrat en el món de Rick Riordan i Percy Jackson, ho feu d’immediat. No us en penedireu. Una saga excel·lent per a tots els joves que busquen aventures, amistat i historia.Gràcies a La Galera.

Comentarios

Entradas populares de este blog

FARSCAPE en DVD

Reseña - Amor en minúscula - Francesc Miralles

¿Queréis la novela, Otra vez tu, de Alice Kellen, totalmente gratis?