Secrets imperfectes - Hjorth i Rosenfeldt



Títol: Secrets Imperfectes
Saga: Bergman, 1.
Autor: Hjorth i Rosenfeldt
Editorial: Columna Edicions
Pàgines: 560
Preu: 19,90 Euros
ISBN: 9788466420884




SINOPSI

Amb només 16 anys, en Roger Eriksson ja sap què són els problemes. Víctima d’abús a l’escola, es va buscar la vida per encaixar a l’institut, però ho va fer de la pitjor manera possible i ha acabat malament: amb més de vint punyalades al cos i sense cor.
Ara, un brillant equip de policies, dirigit per l’expert criminòleg Torkel Torsten i l’eminent psiquiatre criminal Sebastian Bergman —protagonista de la sèrie— segueix la pista a l’assassí d’en Roger. Però tot són culs de sac i secrets pertot arreu. El primer títol de la sèrie del Sebastian Bergman és un magistral joc de nines russes on cada peça n’amaga una altra a l’interior. Un misteri de mal resoldre i una trama addictiva fins a l’insomni.




LA MEVA OPINIÓ

Hi ha novel·les que saps que llegiràs passi el que passi. I aquesta n’és una (o millor dit: una sèrie sencera).

Secrets Imperfectes, comença amb una premissa que atrapa de seguida. Si tenim en compte que originalment va néixer per ser una sèrie de televisió però el projecte va declinar en llibre, fa que comprenem de seguida que per aquest motiu esdevingui una novel·la molt moguda i visual. És totalment impossible no imaginar-la a la televisió.

La sèrie la formen cinc volums (tots llegits) i us puc dir que cadascun d’ells és independent tot i que comparteixen elements. En aquesta ocasió, Secrets Imperfectes, es el primer volum. Comencem coneixent a Sebastian Bergman, protagonista que m’ha sorprès i agradat molt pel seu tarannà que no deixa indiferent. Es tracta d’un personatge que psicològicament ens atraparà per la seva complexitat i, descobrir el seu passat turmentós, ens serà de gran ajut.

Tots els personatges estan molt ben definits i dibuixats. La trama és molt i molt rica, plena de paranys, secrets, girs i més girs inesperats. Per tant, els amants de la novel·la negra estaran més que contents amb aquest llibre que farà les delícies del més agosarat lector.
Tot i ser un llibre extens el devorareu en un parell de dies. És totalment impossible no enganxar-se intentant descobrir la més mínima pista.

El narrador omniscient ens anirà explicant els fets des de tots els punt de vista. El llenguatge és senzill però cuidat fins al detall i manté el ritme en tot moment sense decaure l’interès.

En definitiva, si us agraden els thrillers que queden enganxats als dit, Secrets Imperfectes, us encantarà. Fascinant i molt gran, amb un final d’infart. Impossible no deixar-se atrapar. 

Secrets imperfectes a Grup62

Comentarios

  1. Todavía no me he estrenado con esta serie. Pero sin duda, tengo que animarme.
    Besotes!!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig