Silencis inconfessables - Hjorth i Rosenfeldt


Títol: Silencis inconfessables
Autor: Hjorth i Rosenfeldt
Saga: Si, 4 de 5.
Idioma: Català
Editorial: Columna
Pàgines: 608
Preu: 19,90€
ISBN: 9788466422987



Sinopsi

Una família sencera ha estat brutalment assassinada a trets a plena llum del dia. Es tracta d’un cas que només la unitat d’homicidis de la policia nacional pot aclarir, però quan el principal sospitós apareix mort i queda demostrat que li han disparat ambla mateixa arma, l’equip de Torkel Höglund es troba en un carreró sense sortida... fins que descobreix que hi ha un testimoni del crim: la petita Nicole, neboda de les víctimes i que ara ha desaparegut. La policia l’ha de trobar, perquè les possibilitats de supervivència de la nena es redueixen cada minut que passa...

Quan la troben, la Nicole està en estat de xoc, només es comunica a través d’un paper i un llapis. Tot i que es nega a parlar, els seus dibuixos mostren un fet indiscutible: ha vist l’assassí. Sebastian Bergman s’obsessiona per trencar el silenci de la Nicole, però l’assassí ha decidit que ella calli per sempre...
Silencis inconfessables és l’apassionant quarta entrega de la sèrie que arrasa a Europa, amb més de quatre milions de lectors àvids dels casos trepidants que lidera, a contracor, un personatge molt peculiar: Sebastian Bergman. No te la pots perdre.



La meva opinió


Ja és ben sabut per tot que aquesta sèrie va començar a recórrer les llibreries amb el cap a la pantalla i una visió molt cinematogràfica. Una sèrie que m’ha enganxat juntament amb milions de lectors al món que només esperem una nova entrega per devorar en pocs dies.

De bones a primeres, i sense perdre un bon crim a l’inici de la novel·la, m’ha sorprès un Bergman molt més “humà” del que habiem vist fins ara. Aixó no vol dir que perdi la seva personalitat repel·lent, no.

En aquest volum caminarem per dos camins; el de l’equip que busca les claus per trobar l’assassí. Y per l’altra la recerca i protecció d’una testimoni. Tot això envoltat dels personatges que anirem coneixent més a fons, i sorpreses que ens deixaran amb un pam de nas.

La tensió i l’interès per seguir avançant en ta trama converteixen a tota la sèrie en imprescindible. Tot i que aquest volum ha estat (per a mi) el més suau, no li resta interès i ja em teniu ansiós per llegir-ne la continuació (que ja he llegit ;)

Només us puc animar a començar a llegit aquesta sèrie (si no ho heu fet encara), que de ben segur us atraparà. Un protagonista únic, secundaris tan importants que es tornen part nostra, una trama angoixant i unes subtrames tan o més que la principal.
L’heu de llegit!!



Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig