Ni hi ha llum sota la neu - Jordi Llobregat

 


Títol: No hi ha llum sota la neu

Autor: Jordi Llobregat

Saga: No.

Idioma: Català

Editorial: Columna CAT 

Pàgines: 544

Preu: 20,50€

ISBN: 9788466425582

 





Sinopsi

 

Un home despullat, amb les mans lligades i les parpelles cosides amb un filferro apareix submergit dins les aigües glaçades d’una piscina durant la construcció de l’estació d’esquí Vall de Beau, al Pirineu. Es tracta de la infraestructura més emblemàtica de la candidatura hispano-francesa als pròxims Jocs Olímpics d’Hivern.

La sotsinspectora Álex Serra i el tinent de policia francès Jean Cassel seran els encarregats de la investigació. Després d’estar un temps apartada del cos a causa d’un greu incident en què Serra va disparar a un company, els seus superiors l’envien a les muntanyes a investigar el cas. Serra va créixer en un poblet de la zona, a l’altra banda de la vall. Ningú coneix el lloc tan bé com ella.

Quan torna, es troba tot allò que pensava que havia deixat enrere: una muntanya despietada i un entorn opressiu dominat pels secrets i els records d’un passat que encara no ha superat. Ara, a més, un assassí intel·ligent i implacable la posarà a prova, ja que aquest serà només el primer d’una sèrie de crims que tenen a veure amb una història que ha estat oculta durant dècades. Només qui la conegui podrà resoldre el cas i atrapar el misteriós criminal.

Mentrestant, està a punt de desencadenar-se la tempesta més devastadora dels últims vint anys.

 

 

 

 

La meva opinió

 

 

He de reconèixer que no coneixia a Jordi Llobregat com autor i m’ha encantat fer-ho.

 

Amb un crim espantós comencem aquesta fascinant novel·la coneixem a Álex Serra, en un mal moment, tan personal com professional que conjuntament amb la gendarmeria francesa, serà l’encarregada de dur a terme la investigació.

 

Com a principal protagonista, l’Álex m’ha semblat un encert per part de l’autor, ja que la seva personalitat et fa patir de valent tant amb la seva actitud com en els seus atacs d’ansietat.

 

L’ambientació es senzillament claustrofòbica. Molt bones descripcions de l’ambient de muntanya, el seu silenci durant les nevades. Podem sentir l’opressió de la natura amb una trama sobrenatural molt ben introduïda que la sentiràs dins a cada capítol.

 

I parlant de capítols, aquest son curts i molt intensos. A mi, personalment, m’agraden així i crec que li dona a tota la novel·la una velocitat de vertigen que no et permet deixar la lectura per una altra estona.

 

En definitiva, un llibre de misteri en majúscules que heu de llegir si o si. Un munt de trames intercalades que ens angoixen i prenen raó de ser a mida que arribem al final. Una excel·lent lectura que no pot faltar en els vostres llegits de 2020.

 

 

 

Compra’l aquí!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig