El missatge de Pandora - Javier Sierra


Títol: El missatge de Pandora

Autor: Javier Sierra

Saga: No.

Idioma: Català

Editorial: Columna CAT 

Pàgines: 192

Preu: 15,90€

ISBN: 9788466426909

 





Sinopsi

 

El dia que l’Arys va complir divuit anys va rebre una estranya carta. Li va arribar des d'Atenes embolicada en paper d'estrassa amb la instrucció que havia de llegir-immediatament. Escrita en circumstàncies excepcionals, la seva tia hi evoca l'últim viatge que van fer juntes pel Sud d'Europa i li confia un secret que portava molt de temps guardant: que els antics mites amaguen la clau per comprendre l'origen de la vida, les malalties i fins i tot el nostre futur.

Aquesta és una faula lúcida, enlluernadora, que expandirà el nostre punt de vista sobre les qüestions que de veritat estan cridades a alterar l'equilibri de la nostra civilització.

 


 

 

La meva opinió

 

 

Javier Sierra ens té acostumats a un tipus de llibre força diferent, però no per això desvirtua El missatge de Pandora.

 

En aquesta novel·la (també es podria considerar un assaig) ens trobem amb un plantejament basat en cartes que envia una dona grega a la seva neta. Això, haig de reconèixer que m’ha cansat una mica. A partir d’aquí, anirem endinsant-nos en l’origen de la vida i, tanmateix, en l’aparició de malalties que la ciència atribueix a mutacions, però segons l’autor, tenen un origen còsmic.

Es mou entre la fantasia i la realitat. Pensaments i teories.

 

Poc més us puc dir.

Una lectura de curta durada que us farà pensar més enllà de la lectura. I degut al què ens ha tocat viure amb la pandèmia, amb un sentit més proper. Àgil i que agradarà a un cert grup de lectors. Als demès, els pot avorrir l’absència d’acció o drama.


Compra´l aquí

o a la tela llibreria ;) 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig