viernes, 13 de noviembre de 2015

La noia del tren - Paula Hawkins


Títol: La noia del tren
Autor: Paula Hawkins
Saga: No.
Editorial: La Campana
Idioma: Català
Pàgines: 464
Preu: 19,50€
ISBN: 9788416457007


Sinopsi

La Rachel agafa cada matí el mateix tren. Sap que cada dia s’atura en un semàfor vermell i que des d’allà veurà els jardins del darrere d’una renglera de cases.
En una d’aquestes cases hi viu una parella que la Rachel no pot evitar mirar cada vegada. Fins i tot els ha batejat, com si els conegués: són la Jess i en Jason. A ella li sembla que tenen una vida perfecta. Tant de bo ella pogués ser igual de feliç que ells.
Fins que un dia veu una escena que la deixa de pedra. Dura només un minut, perquè el tren de seguida es torna a posar en marxa; però n’hi ha hagut prou.
De sobte tot ha canviat. Ara la Rachel té l’oportunitat d’entrar en unes vides que fins a aquest moment només havia mirat de lluny, i no la pensa deixar escapar. S’ha acabat ser només la noia del tren.

La meva opinió

Us devia aquesta ressenya des de juny, que va ser quan vaig llegir el llibre (una altra de les meves ressenyes pendents). ;)) Sorry

La noia del tren em va cridar moltíssim l'atenció només sortir a la venda, però em vaig acabar de decidir quant la Irene (la meva llibretera de la Drac), em va dir que la gaudiria de valent.

La història se centra en la Rachel, una jove una mica peculiar amb una vida trista i desoladora. El seu personatge ens fa dubtar de la credibilitat de les seves paraules, del que veu, del que creu... Ella serà la causant que no siguem capaços de deixar de llegir, pàgina rere pàgina, fins al sorprenent final. Encara que no hagi estat un final del tot inesperat, sí que té un últim detall que m'ha acabat de guanyar com a lector. És un thriller que t'absorbeix i necessites avançar per anar descobrint qui és el dolent de torn.

En la trama anirem intercalant les visions de tres dones diferents (Rachel, Anna i Megan) i dels successos diaris que esdevenen al voltant d'aquest tren, barri... Aquest és un dels punts forts del llibre. Paula Hawkins ha sabut narrar a la perfecció els tres punts de vista i els temps necessaris per a convertir el llibre en una addicció total. Amb un maneig mestre de la intriga, dosificada fins a la histèria, i un llenguatge directe i potent.

Si a això li sumem l’ànsia per tafanejar en la vida dels protagonistes... La noia del tren ens permet tafanejar els secrets del matrimoni, els desitjos, l'amor, l'odi...


En definitiva, La noia del tren supera amb escreix el que esperava en un principi; una història excel·lent, amb una protagonista inoblidable i una trama que et absorbeix sense treva. Del tot satisfet. Si encara no coneixes a Rachel, no sé a què esperes. No et penediràs de llegir un thriller fora del comú.
No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entrada destacada

Todo lo que no puedes ver, ya a la venta.

Muy buenas, Soñadores. Tras un periodo de inactividad en el blog me encanta poder contaros el motivo. Y no es otro que el lanzamiento de &...