lunes, 25 de enero de 2016

El fill de Neptú - Rick Riordan


Títol: El fill de Neptú
Autor: Rick Riordan
Saga: Si, 2 de 5.
Idioma: Català
Editorial: La Galera
Pàgines: 504
Preu: 16,95€
ISBN: 9788424646356


Sinopsi

En Percy està confús. Quan s'ha despertat d'un llarg son, tot just recordava el seu nom. Encara li dura l'emboirament després que la lloba Lupa li digués que és un semidéu i l'entrenés per lluitar amb el llapis espasa que té a la butxaca. En Percy arriba a un campament per a mestissos, tot i que pel camí ha hagut de matar uns quants monstres. Però el campament no li fa recuperar la memòria. L'únic que recorda del seu passat és un altre nom: Annabeth. La Hazel hauria d'estar morta. Quan estava viva, les coses no li anaven gaire bé. Era una filla obedient, i tant, fins i tot quan la seva mare va ser posseïda per la cobdícia. Però és que aquest és el problema: quan la Veu va prendre el control de la seva mare i va ordenar a la Hazel que utilitzés el seu do amb propòsits malèvols, la noia no va saber dir que no. I ara, per culpa d'això, el futur del món està en perill. La Hazel voldria fugir de tot plegat i ho faria dalt del cavall que se li apareix en somnis. En Frank és molt maldestre. La seva àvia diu que és un descendent dels herois i que pot arribar a ser el que es proposi, però ell no ho veu. D'entrada no sap ni qui és el seu pare. Espera que Apol·lo el cridi perquè és bo en el llançament amb l'arc, tot i que no prou bo com per guanyar els jocs del campament. Se sent pocatraça i pesat com un bou, sobretot davant de la Hazel, la seva millor amiga dins el campament. Confia molt en ella, fins al punt de revelar-li el seu secret més amagat.…

La meva opinió

En aquest segon volum de la saga i com molt bé anuncia el títol, El fill de Neptú, Rick Riordan ens torna el nostre personatge estrella.
Després de que en l’anterior volum, l’heroi perdut, el protagonitzava un noi amb amnèsia que es trobava en un campament ple de semidéus grecs histèrics per la pèrdua de Percy Jackson, descobrirem què li ha succeït.

En aquest llibre deixem enrere alguns dels personatges que realment es troben molt a faltar. Tot hi així, en el Campament Júpiter, no hi haurà lloc per l’avorriment. Apareixerà Hazel, una noia amb un secret que us deixarà amb la boca oberta, i amb un tarannà que m’ha agradat molt (valenta, forta, independent), i Frank, un romà al qual persegueix la mala sort per culpa d’una “maledicció familiar”.

Un llibre que segueix amb les aventures que Rick Riordan tan bé sap explicar-nos. Uns personatges que ens podem fer nostres sense esforç. Una aventura amb nous reptes, mites, deus... i tot carregat amb dosis d’humor i amistat que ens manté enganxats a la historia fins al final amb un ritme vertiginós.

Un petit consell, si no coneixeu les aventures de Percy Jackson, comenceu ja.

Ara toca seguir la saga amb La marca d’Atena.


Gràcies a La Galera per l’exemplar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entrada destacada

Todo lo que no puedes ver, ya a la venta.

Muy buenas, Soñadores. Tras un periodo de inactividad en el blog me encanta poder contaros el motivo. Y no es otro que el lanzamiento de &...