L'últim gat birmà - Rosa Moya


Títol: L’últim gat birmà
Autor: Rosa Moya
Il·lustrador: Luciano Lozano
Saga: No.
Idioma: Català
Editorial: Editorial Casals (Bambú)
Pàgines: 248
Preu: 7,90€
ISBN: 9788483434093

Disponible en castellano 


Sinopsi

Des que sent uns miols misteriosos, en Charlie Parker no aconsegueix aclucar l’ull ni es concentra a l’escola. Fins que una nit, la llum violàcia d’uns ulls felins li arriba des d’una de les finestres del luxós pis de la seva veïna, la respectable senyora Margaret. Pot ser que aquesta dona hagi segrestat un gat? Mentrestant, al monestir birmà de Mandalay, el monjo budista Hui Gen es pregunta on pot haver anat el petit Hsaya, l’exemplar més jove d’una raça sagrada de gats amb uns poders increïbles.

La meva opinió

A vegades ens trobem al davant de novel·les que traspassen la línia de la ficció per endinsar-se en nosaltres com si fossin veritat.
L’última gat birmà és una d’aquestes histories que t’atrauen i et captiven des de la primer pàgina.
La historia comença quan entrem a la vida de Charlie Parker, el qual no pot dormir per culpa dels miols pesarosos d’un gat que el mantenen en vetlla tota la nit. Això li provoca més d’un disgust durant el dia, que es veu incapaç d’afrontar la rutina diària amb la ment clara. I per acabar-ho d’adobar, només ell és capaç de sentir a l’animal.

Amb aquest misteriós fet i amb la decisió de trobar al gat,  en Charlie s’endinsa en una aventura que el portarà fins a Birmània i, potser el que és més important, a descobrir-se i aprendre de sí mateix.

Rosa Moya, l’autora d’aquesta màgica aventura ens atrapa amb aquest misteri des de la primera pàgina i ens regala una lliçó de vida amb una prosa delicada i directa que no ens deixarà frenar en la lectura fins al final.
Cada capítol ens convida a trobar-hi força més del que es veu a simple vista i, al igual que en les nostres vides, aprendrem al costat d’en Charlie a mirar amb certa perspectiva la quotidianitat de la vida.
I per si això no us ha acabat de convèncer, el llibre compta amb unes il·lustracions de Luciano Lozano que són una meravella. Integrades a la perfecció per fer encara més agradable el plaer de la lectura. per fer ﷽iva la quotidianitat d perfeccira pd' d'enir magica? vides, aprendrem a mirar amb certa perspectiva la quotidianitat d

Qui diu que la nostra vida no pot esdevenir màgica?

En definitiva, L’últim gat birmà, és una aventura a l’anima, a l’essència de la vida mateixa i al redescobriment d’un mateix. Un màgic debut literari que farà lloc en molts cors. A que esperes per trobar L’últim gat birmà? No sents els miols?


Gràcies a Chordà Comunicació i Editorial Casals.

Comentarios

  1. Estimat Joan:
    Moltes gràcies per la teva treballada ressenya. Ha estat un plaer llegir-te i sentir-me tan identificada amb el que escrius als lectors.
    Una gran abraçada,
    Rosa Moya

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig