Alex - Pierre Lemaitre


Títol: Alex
Autor: Pierre Lemaitre
Saga: Si, Saga Verhoeven, 2 de 4.
Idioma: Català
Editorial: Bromera (L’Eclèctica)
Pàgines: 320
Preu: 19,95€
ISBN: 9788490265475

1- Irène


Sinopsi

Una noia molt atractiva, de vora trenta anys, és segrestada amb violència enmig del carrer i llançada a l'interior d'una furgoneta. El persistent detectiu Camille Verhoeven només compta amb aquesta feble descripció dels testimonis, però per poder salvar-la, necessita més dades. Mentrestant, en una nau abandonada, la jove és salvatgement colpejada i exposada a una mort que sembla, cada cop més, inexorable i terrible.

Treballant contra rellotge, quan el comissari i el seu equip descobreixen el lloc on la presonera hauria d'estar retinguda, previsiblement ferida i desnodrida, no troben el que esperaven. Qui és Alex en realitat? Lenigma mantindrà Verhoeven en suspens i en direcció a un final amarg. Al capdavall, salvar la vida de la noia serà la menor de les seves preocupacions.

La meva opinió

Si el primer cas de l’inspector Camille a la novel·la Irène em va encantar, en aquesta segona part, Alex, us puc ben assegurar que es tracta d’una novel·la d’infart.

Em feia una mica de por que no estigues a l’altura, però abans de començar ja us puc dir que inclús la supera.

En aquest llibre s’alternen els capítol entre l’Alex y l’inspector que investiga els fets, la desaparició de la primera. Són molt curts, i això fa que la lectura sigui molt més addictiva. En tot ells passa quelcom que ens deixa amb un nus a la gola. Contínuament penses “un capítol més i plego”, però no ho pots fer. J

La intriga, el misteri, l’acció... Lemaitre deixa ben clar que és un geni i que domina aquests arts a la perfecció. Una novel·la carregada de girs, sorpreses i imatges violentes i explicites (no aptes per a lectors aprensius), que ens condueixen cap a un final del tot imprevisible.

I per acabar, un consell: llegiu primer Irène. Sinó correu el risc de conèixer un súper spoiler al principi d’Alex.


En definitiva, Alex és una trepidant novel·la que atrapa i enamora amb imatges dures, intriga fins al final i girs que ens deixaran amb la boca oberta. Una excel·lent segona part. Sis plau, feu-me un favor: comenceu a llegir aquesta saga negra, ja. Després em doneu la vostra impressió. Bona lectura!!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig