La casa d'Hades (Els herois de l'Olimp, 4 de 5) - Rick Riordan


Títol: La casa d’Hades
Autor: Rick Riordan
Saga: Si, Herois de l’Olimp, 4 de 5.
Idioma: Català
Editorial: La Galera (Kimera)
Pàgines: 584
Preu: 16,95€
ISBN: 9788424651657

4- La casa d'Hades
5- La sang de l'OlimpSinopsi

Els tripulants de l'Argo II tenen dues opcions. La primera, tornar a casa amb l'estàtua d'Atena i intentar evitar la guerra entre el Campament Mestís i el Campament Júpiter. La segona, continuar el viatge fins a la Casa d'Hades, on hauran d'intentar obrir les Portes de la Mort, rescatar els seus amics Percy i Annabeth (si encara estan vius) i evitar que els monstres s'escampin pel món real. Facin el que facin, ho hauran de fer de pressa perquè el temps s'acaba.
Penúltim llibre de la sèrie.
Els Herois de l'Olimp: com més ens acostem al final, més grans són els reptes.

La meva opinió

Si hi ha una opinió que destaqui sobre les altres després de llegir aquest llibre és sens dubte un còctel emocional. Suposo que ja teniu clar que els anteriors llibres de la saga Els herois de l’Olimp, son un cúmul de sentiments, aventura, acció... Que abans inclús que la saga dels Déus de l’Olimp, on vam conèixer el Percy ja destacava per damunt de les altres. Ara ens trobem molt a prop del desenllaç (només quedarà un llibre) i tancar l’aventura. És per això que aquest llibre en concret és com un concentrat que ens evocarà a una lectura trepidant fins a la darrera pàgina.

La casa d’Hades segueix el mateix estil que els anteriors llibres. És a dir, un narrador que, per capítols, s’anirà centrant i narrant els sentiments dels set tripulants de l’Argo II, que un cop superat el “traumàtic” final del llibre anterior, els protagonistes es troben dividits en dos fronts.

En aquesta lectura us heu de preparar per una aventura colossal que us enganxarà amb tanta informació i detalls del que el món dels Déus en té preparat. Riordan aconsegueix que l’interès per la lectura no decaigui ni un instant. Fent-nos patir de valent alhora que ens regala grans moments. És un expert en el control narratiu.

Els mites, llegendes i la mitologia segueixen sorprenent i ens permet aprendre o refrescar un tema que, agradi o no, aconsegueix atrapar-nos. Això sí, sense deixar de perdre acció, aventura, baralles, amor, humor....

Els personatges de La Casa d’Hades han evolucionat molt, y ja es veu una clara diferencia entre aquells nois que vam conèixer fa temps i els que ara tenim al davant. El món s’ha tornat més fosc i perillós i tenim situacions complicades que ens posaran dels nervis.
Tenen una personalitat molt ben dibuixada, plena de llum i ombres. ;)

Pel que fa al final del llibre... només us diré que no acaba tan “bèstia” com l’anterior, però que tinc la sensació que es tracta d’un petit descans per caure de cap a l’últim capítol de la saga. I això fa por. Molta por.

En definitiva, La casa d’Hades és una lectura amb màgia, acció, aventura, amor i amistat en cada pàgina, fent impossible que deixis la lectura per a més tard. Un llibre que ens acosta al final de la saga amb uns personatges que han madurat i evolucionat molt. I com sempre us dic: si encara no coneixeu l’univers Percy Jackson, no sé a què espereu. Una saga imprescindible.Gràcies a La Galera.

Comentarios

Entradas populares de este blog

PREMIO "TU BLOG ME INSPIRA"

Reseña - El secret de la mare - J. L. Witterick

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas