domingo, 28 de septiembre de 2014

Novetats fanbooks [català] - setembre'14

Mireu quines novetats del mes de setembre al segell fanbooks, en català.


Quatre, l'últim llibre de la sèrie Divergent

Davant l'èxit indiscutible de la sèrie Divergent, l'autora, Veronica Roth, va decidir publicar un últim llibre: "Quatre" (Four).

La novel·la està explicada des de la visió del protagonista masculí, Quatre, i compost per quatre històries i tres escenes addicionals. Un imprescindible pels amants de la saga que proporcionarà als lectors una mirada intensa a la història i al cor d'en Quatre.

Altament addictiu i trepidant!
me llamaba bastante.
ejee
a (¿no?).compradas por el mejor postor y convertirse en su esposa y trabajadora.del

John Green, autor d'èxit internacional

Publiquem més novetats d'aquest polifacètic autor, davant l'èxit de No està escrit a les estrelles, Ciutats de Paperi El Teorema Katherine, us presentem aquestes dues novel·les:

Buscant l'Alaska és una novel·la sobre joves però escrita per a adults. Els protagonistes són estudiants amb idees i ànsies de conèixer el món, reflexions intel·ligents i grans diàlegs amb segell "John Green" al final de la novel·la.

Una estrella que no s'apaga és el diari personal de l'Esther Earl, la noia que va inspirar a en John Green per a fer realitat a la protagonista de No està escrit a les estrelles. Un diari sense ficcions, totalment realista d'una noia que té una malaltia però que intenta portar una vida normal. Amb il·lustracions i fotografies de la pròpia autora.


És un llibre que no deixarà indiferent a ningú que el llegeix-hi.


¿Us en ve de gust alguna?

¡¡¡A mi sí!!!
¡¡Totes!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entrada destacada

Todo lo que no puedes ver, ya a la venta.

Muy buenas, Soñadores. Tras un periodo de inactividad en el blog me encanta poder contaros el motivo. Y no es otro que el lanzamiento de &...