El caçador de bruixes - David Martí


Títol: El caçador de bruixes
Autor: David Martí
Saga: No.
Idioma: Català
Editorial: Edicions 62
Pàgines: 256
Preu: 19,50€
ISBN: 9788429774894
Sinopsi

A mitjan segle XVI, un home prim i d’aspecte afable i inofensiu va deixar al seu pas un rastre de terror, desolació i desconfiança a les terres de l’Ebre. Joan Malet, el primer caçador de bruixes de la història de Catalunya, anava de poble en poble, cridat per les mateixes autoritats, amb el macabre encàrrec d’identificar les bruixes i els bruixots que, segons les mentalitats supersticioses de l’època, provocaven la mort de collites, bèsties i persones. Les seves pràctiques cruels no van passar desapercebudes als ulls de l’Inquisidor general de Barcelona.

La meva opinió

Per als que hagueu llegit els anteriors llibres de David Martí, concretament Les bruixes d’Arnes, us farà una especial il·lusió aquest llibre. I es que El caçador de Bruixes se centra en la vida d’en Joan Malet, un personatge que vam poder gaudir (o més ben dit: odiar) en el llibre esmentat.

Serem testimonis directes d’un jove Joan Malet i com, de mica en mica i amb els successos que li ha tocat viure, es va transformant en l’home més despietat que poden conèixer les seves víctimes i nosaltres mateixos.

La prosa de l’autor es directe i molt adictiva. Si ja heu llegit algun llibre anterior d’ell, ja sabeu de què us parlo. Ben aviat us portaré les ressenyes a aquests llibres.
Amb cada capítol ens veiem més atrapats en una trama que, si bé ja en coneixem (o n'intuïm) el desenllaç, ens manté atrapats fins al final de tot.

He de reconèixer que a banda de gaudir-lo molt, també he passat moments d’autèntic terror. La maldat d’aquest home es pot sentir i patir a parts iguals. 

En definitiva, El caçador de bruixes és una lectura que recomano a tots els fans de Les bruixes d’Arnes. I a qui no les conegui encara, pot començar a la inversa sense cap mena de problema. Una lectura amb la que sentir i emocionar-se on el dolor i el patiment no estan edulcorats. I on les dosis d’amor, d’esperança, de lluita i de vida hi tenen molt a dir.
 Gracies a Chordà Comunicació 

Comentarios

Entradas populares de este blog

PREMIO "TU BLOG ME INSPIRA"

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

Reseña - El secret de la mare - J. L. Witterick