Què sents quan no sents res - Victor Panicello


Títol: Què sents quan no sents res
Autor: Victor Panicello
Saga: No.
Idioma: Català
Editorial: Claret
Pàgines: 264
Preu: 15,00€
ISBN: 9788498469943



Sinopsi

L’Emma fa temps que no se sent bé per culpa d’un munt de coses que pensa que no funcionen a la seva vida. Tot i que treu bones notes i està a punt de començar la universitat, pateix per unes relacions familiars difícils, per alguns desenganys sentimentals, per la pressió que s’autoimposa i també pel seu aspecte físic, que no encaixa en el que ella voldria.
Els seus conflictes esclaten un estiu que s’allunya del seu grup d’amics i entra al món dels trastorns de la conducta alimentaria. Ella i el seu entorn, descobriran que s’amaga al darrere de les paraules anorèxia o bulímia i com poden arribar a impactar en el seu desenvolupament personal, familiar i social.
La Clara, la Mar, la Berta, l’Anna V., la Núria, la Carlota, la Denise, la Marina, la Ivette, l’Anabel, la Irene, el Gerard, la Rita i l’Anna F. són els coautors d’aquesta novel·la, que juntament amb en Víctor Panicello i gràcies al seu treball constant i acurat han sabut construir una història emotiva, real i valenta.

La meva opinió

Quants llibres heu tingut entre les mans i heu pensat: quina historia més bonica, quin argument tan potent, pot succeir de veritat? Doncs Què sents quan no sents res, és un llibre d’aquests que arriben fins al fons, una crida a la superació i, per sobre de tot, una llum al final del túnel.

El llibre ha estat escrit conjuntament per l’escriptor Víctor Panicello, la Fundació ABB i la participació d’un grup de pacients del centre amb la intenció de sensibilitzar sobre els trastorns alimentaris que afecten a joves.

La trama construïda gira al voltant de les vivències personals d’aquest grup que han volgut fer-nos partícips del seu procés de recuperació i sobretot llançar el missatge d’alerta sobre un grup delicat a patir aquest tipus de trastorns: els joves. I de superació, que qui es trobi en aquesta situació demani ajuda.

La historia que s’ha construït gracies a la mà experta de Panicello és forta, emotiva i colpidora.

Un treball excel·lent que permet veure el que hi ha darrere de la negació a menjar o les obsessions amb el control del pes.

En definitiva, Què sents quan no sents res, és un llibre valent amb una gran càrrega emocional. Una historia formada per vàries vivències personals i que, a més, ens permet col·laborar en un projecte de conscienciació ben necessari.


Gràcies a Chordà Comunicació.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig