Alegria - Àlex Rovira i Francesc Miralles




Títol: Alegria
Saga: No.
Autor: Àlex Rovira i Francesc Miralles
Editorial: Columna Edicions
Pàgines: 272
Preu: 14,00 Euros
ISBN: 9788466423243




SINOPSI

L’alegria és una emoció natural que tenen totes les persones. Podem observar-la en els nadons quan comencen a meravellar-se del món que els envolta. Tot i que en l’edat adulta podem extraviar aquest regal amb el qual naixem, mai el perdem per sempre. L’alegria, un motor prodigiós capaç de tot, segueix dins nostre, i a vegades és tan a prop que no som capaços de veure-la. 

Aquest llibre t’ensenya 30 camins per activar en tu el poder de l’alegria, i una faula que t’acompanyarà per sempre.



LA MEVA OPINIÓ

En aquest darrer llibre d’Alex Rovira i Francesc Miralles ens conviden a descobrir l’Alegria que portem dins rebuscat entre les diferents dimensions d’aquesta emoció/sentiment.

Aquest llibre d’autoajut ens mostra l’alegria com una emoció bàsica i senzilla d’obtenir. Sempre la tenim amb nosaltres independentment de les situacions que afrontem. Un secret que es torna obvi a mida que anem aprofundint a cada pàgina.

El llibre està dividit en trenta cartes escrites i signades amb les inicials Y.M dirigides a l’amic que viu desmotivat, desil·lusionat i a punt de caure en la depressió.

Ens parla de l’entorn, de les coses que ens fan sentir alegres (amb exercicis), de les companyies, de la importància de les relacions personals i del verdader valor de l’amistat. I afirma que no hi ha felicitat si no ens sentim lliures.

Només us puc animar a descobrir el camí cap a l'Alegria que aquests dos grans professionals ens regalen en forma de lectura plaent. Us ajudarà a redescobrir allò que , potser, heu oblidat amb el dia a dia. I, si més no, regalar-lo a aquelles persones que us estimeu. També mereixen retrobar l’alegria al fons del pou.

Pàgina del llibre a Grup62

Pàgina a Casa del Libro

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig