Tota la veritat - Karen Cleveland




Títol: Tota la veritat
Saga: No.
Autor: Karen Cleveland
Editorial: Columna Edicions
Pàgines: 448
Preu: 19,50 Euros
ISBN: 9788466423601




SINOPSI

Una dona fa malabarismes per combinar la vida familiar –casada, mare de quatre nens– amb la carrera
professional com a analista de la CIA, seguint la pista d’una xarxa d’ensinistradors d’espies russos. Tot
canvia el dia que descobreix que el seu marit no és qui ella es pensa sinó, justament, un espia dorment.
El conflicte de la protagonista va més enllà del seu deure professional: tota la seva vida és una mentida?
Ell l’estima de debò, o la seva vida de parella és també una farsa? Podrà tornar a confiar en ell? I el més
important: l’ha d’entregar?
Una novel·la d’espionatge des d’una perspectiva femenina.




LA MEVA OPINIÓ

Hola, hola, somiadors! Us porto un thriller d’aquells que obsessionen i no et deixen parar fins haver-lo acabat. Tota la veritat, és el debut literari de Karen Cleveland que ens ofereix una novel·la de secrets i espionatge, sent ella, una treballadora de la CIA i col·laboradora de l’FBI. A la foto hi surt el seu marit.

Sota l’aparença d’una vida perfecta, Vivian Miller és analista de la CIA, mare de quatre fills i feliçment casada amb l’amor de la seva vida. Tot perfecte i ideal fins que es queda petrificada mirant una foto a la pantalla de l’ordinador. Aquesta foto forma part del rastreig d’una cèl·lula d’espies russos encoberts als Estats Units.

La troballa fa miques tota la seva vida. Què hi ha de cert en tot el que ha viscut? Qui és en realitat l’home amb qui ha estat casada?

No us diré gaire res més. Només que els russos en tindran coneixement entraran en escena amb xantatges i amenaces si no col·labora amb ells.

És una novel·la molt ràpida i àgil. Motiu que la converteix en una teranyina que no et podràs oblidar i ens immergeix dins la trama. Que per cert, no hi ha trames secundàries ni grans reflexions. La protagonista és la tensió que viu la Vivian en tot moment. L’angoixa de no saber que pensar o creure, amb qui confiar o no, i acaba seguint el seu instint per protegir als seus fills.

Del final del llibre només us diré que m’hagués agradat veure una mica més al Matt, el seu marit, i conèixer algun detall que se m´ha escapat. És el que te centrar un llibre en un personatge... què hi farem?

Per acabar, Tota la veritat és una novel·la angoixant i àgil de llegir que et manté a l’expectativa en tot moment. Els amants del gènere ho passaran de valent.

Pàgina del llibre a Grup62

Pàgina a Casa del Libro

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig