La cadena - Adrian McKinty


Títol:
La cadena

Autor: Adrian McKinty

Saga: No. 

Idioma: Català

Editorial: Columna 

Pàgines: 448

Preu: 19,90€

ISBN: 9788466425520

 

 

La meva opinió

 

La cadena és una novel·la amb un inici i premissa molt potent; una dona, la Rachel, de camí al seu oncòleg rep una trucada en la que una veu distorsionada li diu que ha segrestat a la seva filla Kyle y que ja ha entrat a la cadena. De la cadena no se´n surt pagant un rescat, no és tan senzill, un cop s’entra no en pots sortir i per recuperar ala seva filla haurà de fer dues coses: pagar un rescat, segrestar un altre fill i fer la mateixa trucada que està rebent ella en aquest moment. Només quan la següent peça de la cadena compleixi les mateixes passes que ella, la seva filla serà alliberada. La cadena no es pot trencar mai.

 

Aquesta manera d’actuar recorda les famoses cadenes de cartes y mails que varen recórrer el món i on si no complies el que t’indicaven et cauria una maledicció o coses inclús pitjor.

 

Adrian McKinty ha construït una novel·la trepidant i molt addictiva des de la primera pàgina. No puc dir que m’hagi sorprès descobrir el segrestador abans d’hora, però això no li treu gens d’interès. I tampoc el fet que molts autors ja hagis escrit trames similars li treu que es tracta d’un llibre molt interesant.

 

M’encanten els llibres que et plantegen el dilema moral de què faria jo en un cas similar. Ja només per això, mereix esser llegit.

 

Els personatges, molt ben espremuts, amb els seus desitjos, somnis i motivacions.

 

Un thriller que he gaudit molt i el recomano sense cap objecció. Bé, potser una; m’agradaria una nova part y seguir La cadena.

 

Gràcies a Columna per una edició excel·lent.

 

Sinopsi 


Acabes de deixar la teva filla a la parada de l’autobús. Un desconegut, pres pel pànic, et truca. Ha segrestat la teva nena.
El desconegut t’explica que el seu fill també ha estat segrestat per algú altre, a qui el desconegut tampoc coneix.
L’única manera de recuperar la teva filla és segrestant un altre nen en les properes 24 hores.

No desobeeixis, no trenquis les normes, no avisis la policia o la teva filla morirà. Ara ets part de la Cadena. 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig