Catarsi (Les cares de Victoria Bergman, 3) - Erik Axl Sund


Títol: Catarsi
Autor: Erik Axl Sund
Saga: Les cares de Victoria Bergman, 3 de 3.
Editorial: Empuries Narrativa
Idioma: Català
Pàgines: 416
Preu: 19,90€
ISBN: 9788416367146


3- Catarsi



Sinopsi

Després de Persona i Trauma, descobreix la veritat sobre Victoria Bergman i les seves cares. El trencaclosques comença a encaixar! Un últim volum trepidant, més fosc i tenebrós que els anteriors. En aquesta tercera entrega Victoria Bergman ajunta totes les peces que conformen la seva personalitat. Després dels assassinats dels nens (1r volum) i de la venjança (2n volum), al tercer volum arriba el càstig.

La meva opinió

Després de Persona i Trauma, en aquesta última part de Les cares de Victoria Bergman seguim en el punt on ho va deixar Trauma.

En aquest final, la historia pren una dimensió totalment nova. Ho comento per avisar-vos que tot el que creieu se’ns modificarà. No tot el que ens pensàvem serà com ho crèiem.

Els capítols segueixen sent curts, àgils i amb una trama absorbent.

En aquest tercer volum la carrega d’acció m’ha encantat. A la fi es resolen els casos que ens mantenien sense dormir i descobrim els detalls que es mantenien amagats en unes ments no del tot sanes.

Un final que em sembla encertat i que, ara que s’ha acabat tot, veig amb un creixement exponencial dels personatges (especialment la Victoria) des de el primer volum i que troba amb aquest Catarsi la resposta que no deixa indiferent.

En resum, una trilogia que explora la foscor de la ment humana. No apta per a persones sensibles. Lectura àgil amb girs sorprenents fins a l’impactant final que no deixarà indiferent a cap cor, per dur que sigui.


Gràcies a l’Editorial Empúries per l’exemplar

Comentarios

  1. Hola Joan!

    La veritat és que fa un temps que veig aquestes novel·les i he decidit donar-los una oportunitat. M'agrada força la novel·la negra, encara que això que dius que no és una trilogia apta per a persones sensibles em fa tirar una mica enrere, però tot i així veuré com està la primera part, a veure si em convenç :)

    Salut!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs no t'ho pensis més i, si et criden... a llegir!! . Segur que les gaudiràs molt. Pel que fa a "persones sensibles" em refereixo al fet que avorda uns temes molt durs i sense mitges tintes que no tothom vol trobar-se en una lectura. Tot i així, et recomanaria que no et quedessis amb el primer volum . Tenen els finals molt oberts ( 1 i 2) i amb el tercer es tanca el cercle . Els tres són un tot .
      Si et decideixes a llegir-los, esperaré la teva opinió amb impaciència. ;)
      Petons i gràcies per la teva visita, Carol.

      Eliminar

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig