La psicòloga - Helene Flood


 Títol: La psicòloga

Autor: Helene Flood

Saga: No.

Idioma: Català

Editorial: Columna CAT 

Pàgines: 464

Preu: 19,90€

ISBN: 9788466426251

 






Sinopsi

 

Una parella en la trentena decideixen anar a viure a la casa on havia viscut tota la vida l’avi d’ell, que és on tristament l’han trobat mort.

En Sigurd, que és arquitecte, decideix remodelar-la per fer-se-la més seva però sembla que les obres no s’hagin d’acabar mai i hi viuen amb tot una mica a mitges.

Un divendres ell marxa a passar el cap de setmana fora i ella preveu dos dies de sèries i lectura, però tot s’espatlla quan rep una trucada dels amics d’en Sigurd preguntant-li com és que no ha arribat a la cita.

En canvi, ella tenia un missatge d’ell a la bústia de veu dient-li que havia arribat bé... Sembla que ha desaparegut misteriosament, i a l’angoixa creixent pel fet de no localitzar-lo s’hi afegeix que fets estranys comencen a passar a casa seva: objectes que desapareixen i tornen a aparèixer al seu lloc, sorolls inexplicables...

Un thriller immersiu i absorbent, barreja perfecta entre La noia del trenLuz de gas i Vértigo.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

 

 

 

 

 

La meva opinió

 

 

La psicòloga és un d’aquells llibre que t’atrauen sense saber-ne no saps ben bé el motiu. Suposo que al tractar-se d’un thriller psicològic, que sabeu els llegeixo tots, en algun moment cauria.

 

La historia s’inicia amb la Sara, la nostra psicòloga, el marit de la qual desapareix sense deixar cap rastre de la nit al dia, dient que va de cap de setmana amb els seus amics en una cabana. Hores després, la Sara rebrà una trucada dels amics del seu marit preguntant-li per ell i aquí comença la seva agonia.

 

Podríem pensar que la trama es queda en aquest punt i que la novel·la ens explica què ha passat. Doncs no. En aquest llibre se´ns parla de la memòria, del record, d’una obsessió fotogràfica que busca que tot estigui al seu lloc. I són precisament aquests records dels detalls el que la farà sospitar que algú esta entrant a casa seva i canvia de lloc les seves coses, fent-la sentir molt insegura i arribant a dubtar dels seus propis records.

 

També coneixerem alguns dels seus pacients, les teràpies que ella utilitza i com aquestes van canviant alhora que també ho fa ella.

 

Escrita en primera persona intercalant diàlegs i fins i tot anant al passat, amb una prosa senzilla i molt addictiva.

 

La part psicològica enganxa molt. Et fa conscient de com pot canviar tot amb una sola paraula en el moment indicat i fer que tot trontolli.

El final... et deixa amb la boca oberta. Tot i que amb la distancia, i convençut que si el tornés a llegir ara, m’adonaria que ens ha deixat moltes pistes, però us asseguro que m’ha estat impossible endevinar.

 

Helene Flood és una autora que m’ha agradat llegit i segur ho faré.

 

Si us agraden els thrillers psicològics, us encantarà.

 

 

 

Compra’l aquí!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig