Ressenya - El tron de foc (Kane,2) - Rick Riordan


Títol: El tron de foc
Autor: Rick Riordan
Saga: Cróniques dels Kane, 2 de 4.
Editorial: La Galera (Kimera)
Idioma: Català
Pàgines: 432
Preu: 17,00€
ISBN: 9788424638405


Sinopsi

Des que els déus de l'Antic Egipte han estat alliberats i es passegen pel món modern, en Carter Kane i la seva germana Sadie no han deixat de tenir problemes. Com a descendents de la Casa de la Vida, els Kane tenen poders, però els déus, que són uns enredaires, no els han deixat practicar gaire les seves habilitats a la casa de Brooklyn, que s'ha convertit en un camp d'entrenament per a joves mags. I ara, el seu enemic més perillós, Apofis, la serp del caos, torna a aixecar el cap. Si no eviten que s'alliberi en el termini d'uns dies, el món s'acabarà. Fet i fet, una setmana d'allò més normal a cals Kane.

La meva opinió

Després de llegir La piràmide vermella, primer llibre de la saga dels Kane, m’era impossible no seguir amb El tron de foc, volum dos.

En aquell primer llibre (aquí us deixo la ressenya) vam descobrir un món fantàstic de faraons i deus egipcis. Ara, amb El tron de Foc ens hi endinsarem encara més, amb un ritme molt més àgil i trepidant.

Aquest cop, els germans Kane no estaran sols en l’aventura. Un bon nombre de companys nous s’uniran per acompanyar-los amb la seva peculiar màgia.
Aquest es un fet que m’ha encantat, ja que el llibre guanya en interès cap als seus protagonistes i s’enriqueix amb les relacions y emocions d’aquest grup d’adolescents.
Un grup d’allò més diferent en una trama que guanya en complexitat si la comparem amb el primer volum que es centrava amb els germans. I on el ritme i la acció frenètica fan impossible deixar la lectura.

Vull fer una menció especial a l'edició catalana del llibre: una meravella cuidada al límit en tapa dura. Una edició digna de col·leccionista. La Galera és una editorial que cuida molt els seus llibres. Gràcies Galera.

En definitiva, la diversió i la intriga està assegurada amb aquest segon volum. Un llibre carregat d’emocions, aventures i moments divertits. Un ritme que t’arrossega fins al final en un obrir i tancar d’ulls.

Ara queda esperar el tercer llibre de la saga amb paciencia.

Gràcies a La Galera.

Reseña en castellano

Mi opinión

Después de leer La pirámide roja, primer libro de la saga de los Kane, me era imposible no seguir con El trono de fuego, volumen dos.

En aquel primer volumen (Aquí os dejo la reseña) descubrimos un mundo fantástico de faraones y dioses egipcios. Ahora, con El trono de Fuego nos adentraremos aún más, con un ritmo aún más ágil.

Esta vez, los hermanos Kane no estarán solos en la aventura. Un buen número de compañeros se unirán para acompañarlos con su peculiar magia.
Este es un hecho que me ha encantado, ya que el libro gana en interés hacia sus protagonistas y se enriquece con las relaciones y emociones de este grupo de adolescentes.
Un grupo de lo más diferente en una trama que gana en complejidad si la comparamos con el primer volumen. Y donde el ritmo y la acción frenética hacen imposible dejar la lectura.

En definitiva, la diversión y la intriga está asegurada con este segundo volumen. Un libro cargado de emociones, aventuras y momentos divertidos. Un ritmo que te arrastra hasta el final en un abrir y cerrar de ojos.

Gracias a La Galera.

Comentarios

Entradas populares de este blog

PREMIO "TU BLOG ME INSPIRA"

Reseña - El secret de la mare - J. L. Witterick

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas