miércoles, 21 de enero de 2015

Novetats Cruïlla - febrer / març'15

Molt bon dia Somiadors!!

Avui, com molt bé anuncia el post, us porto les novetats juvenil i crossover amb les que Cruïlla ens vol sorprendre aquesta temporada.
Us recordo que aquests títols estan editats en llengua catalana. Desconec si s’han editat o ho estaran en castellà.

Espero que siguin del vostre gust.
A mi, no cal que us digui que m’han encantat i espero poder donar-vos la meva opinió ben aviat.

Una cosa més: si arribeu al final del post i alguna de les lectures us atrau, em podeu comentar quina a l’apartat de comentaris i, encara millor, ho podeu compartir amb els vostres companys. Segur que us ho agrairan.

I com sempre, gràcies a Cruïlla per unes lectures tan atractives i a un preu excel·lent.


La República Pneumàtica
Autor: J. Valor Montero

Col·lecció: Camp a través
Pàgines: 448
PVP: 14,95€
Data publicació: 4/02/2015

Sinopsi: Com seria el món ara si a l'època dels romans s'hagués generalitzat ja l'ús de les màquines de vapor? On hauria arribat la tècnica després d'allò? En aquesta ucronia (és a dir una història alternativa que parteix de fets que haurien pogut succeir), en Marcus, un noi de províncies, ha d'anar Barcinomagna a buscar proves per alliberar el seu pare, empresonat injustament. Però el seu viatge es complicarà molt més del que mai hauria pogut sospitar, i coneixerà una antiga disciplina oriental, la vida als carrers i un complot de grans proporcions.
Al teu rotllo

Autora: Flavia Company

PVP: 11,95€
Data publicació: 4/02/2015


Sinopsi: Creus que amb un poema podries informar sobre el funcionament d’una rentadora? Has sentit a dir que les taules periòdiques són aquelles que serveixen per llegir el diari? Per canviar la bombeta d’un llum del sostre faries servir una escala major o una escala menor? Creus que els nombres irracionals són els que feien servir els primers homínids en els inicis de la civilització?
40 relats curts en cada un dels quals “es distorsiona” un tema d’alguna assignatura del currículum escolar de secundària, cosa que provoca efectes sorprenents.


Sis cors a l’altra banda del mirall
Autor: Josep Sempere

Col·lecció: Gran Angular
Pàgines: 192
PVP: 8,85€

Data publicació: 4/03/2015Sinopsi: Què passaria si un mag misteriós t’enredés en una trama diabòlica ordida per una certa Muriel? I si aquesta Muriel t’observés des que has dit el seu nom, disposada a fer-te regals que no has demanat, regals que podrien capgirar la teva vida? Només cal que recordis una cosa: per més que tanquis la porta, la Muriel té totes les claus. Totes.
En castellano

Novedades Cruïlla 

La República Neumática
Autor: J. Valor Montero
Sinopsis: ¿Cómo sería el mundo ahora si en la época de los romanos se hubiera generalizado ya el uso de las máquinas de vapor? Donde habría llegado la técnica después de aquello? En esta ucronía (es decir una historia alternativa que parte de hechos que habrían podido suceder), Marcus, un chico de provincias, debe ir Barcinomagna buscar pruebas para liberar a su padre, encarcelado injustamente. Pero su viaje se complicará mucho más de lo que nunca hubiera podido sospechar, y conocerá una antigua disciplina oriental, la vida en las calles y un complot de grandes proporciones.
Colección: Camp a través
Páginas: 448
PVP 14,95 €
Fecha publicación: 4/02/2015

En tu rollo
Autora: Flavia Company
Sinopsis: ¿Crees que con un poema podrías informar sobre el funcionamiento de una lavadora? Has oído que las tablas periódicas son aquellas que sirven para leer el periódico? Para cambiar la bombilla de una lámpara del techo usarías una escala mayor o menor escala? Crees que los números irracionales son los que usaban los primeros homínidos en los inicios de la civilización?
40 relatos cortos en cada uno de los cuales "se distorsiona" un tema de alguna asignatura del currículo escolar de secundaria, lo que provoca efectos sorprendentes.
PVP: € 11,95
Fecha publicación: 4/02/2015


Seis corazones al otro lado del espejo
Autor: José Sempere
Sinopsis: ¿Qué pasaría si un mago misterioso te enreda en una trama diabólica urdida por una cierta Muriel? Y si esta Muriel te observa desde que has dicho su nombre, dispuesta a hacerte regalos que no has pedido, regalos que podrían invertir tu vida? Sólo debes recordar una cosa: por más que cierres la puerta, la Muriel tiene todas las llaves. Todas.
Colección: Gran Angular
Páginas: 192
PVP: € 8,85
Fecha publicación: 4/03/2015

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entrada destacada

Todo lo que no puedes ver, ya a la venta.

Muy buenas, Soñadores. Tras un periodo de inactividad en el blog me encanta poder contaros el motivo. Y no es otro que el lanzamiento de &...