Ressenya - Un estiu a l'Empordà - Màrius Carol


Títol: Un estiu a l’Empordà
Autor: Màrius Carol
Saga: No.
Editorial: Columna CAT
Idioma: Català
Pàgines: 240
Preu: 19,95€
ISBN: 9788466418744


Sinopsi

En Marc és un experimentat periodista que es veu obligat a deixar la corresponsalia a Londres per incorporar-se a la redacció amb un càrrec. El seu retorn coincideix amb la mort del seu oncle que li deixa una magnífica masia envoltada de vinyes a l’Empordà, on ell havia passat els estius. Mentre en Marc intenta posar ordre al mas i de pas a la seva vida, descobrirà una postal dirigida al seu oncle i signada per Romy Scheneider. 

La meva opinió

Un estiu a l’Empordà és una novel·la que ens portarà als magnífics paratges d’aquesta comarca (veïna per a mi) on el protagonista es veurà immers en un triangle amorós amb descobertes del passat en una edició molt cuidada per Columna.

Suposo que penseu que no es tracta d’un tema original, i no us equivoqueu del tot. Però de totes maneres, la novel·la es més completa del que, a simple vista, pot semblar.

Els escenaris estan descrits i reflecteixen un paratge Empordanès, una masia envoltada de vinyes, a la perfecció. Es nota que Màrius Carol, coneix be la comarca i la professió del seu protagonista, periodista.

El protagonista, el Marc, rep com herència una magnifica masia a l’Empordà, on ell mateix havia passat els estius de petit. Allà es veu immers en les feines que comporten mantenir una masia, mentre descobreix olors, colors i imatges que havia oblidat i li retornaran al cap en forma de records.

A més, la filla d’un amic antiquari, espectacular i seductora, i una bloguera anglesa, divertida i lasciva, li faran passar les mil i una i l’ajudaran a decidir el seu propi futur: tornar a la seva professió o retirar-se a l’Empordà.

Una bona opció a tenir en compte si vols una novel·la romàntica amb olors i colors especials que et faran gaudir d’una lectura amena i preciosa.


Gràcies a Columna.

Reseña en Castellano

Mi opinión

Un estío a l'Empordà (Un verano en el Empordà) es una novela que nos llevará a los magníficos parajes de esta comarca (vecina para mí) donde el protagonista se verá inmerso en un triángulo amoroso con revelaciones del pasado en una edición muy cuidada por Columna.

Supongo que piensas que no se trata de un tema original, y no te equivocas del todo. Pero de todos modos, la novela es más completa de lo que, a simple vista, puede parecer.

Los escenarios están descritos y reflejan un paraje típico del Empurdà, una masía rodeada de viñedos, a la perfección. Se nota que Màrius Carol conoce bien la comarca y la profesión de su protagonista, periodista.

El protagonista, Marc, recibe como herencia una magnifica masía en el Empordà, donde él mismo había pasado los veranos de pequeño. Allí se ve inmerso en los trabajos que conllevan mantener una masía, mientras descubre olores, colores e imágenes que había olvidado y le devolverán a la cabeza en forma de recuerdos.

Además, la hija de un amigo anticuario, espectacular y seductora, y una bloguera inglesa, divertida y lasciva, le harán pasar las mil y una y le ayudarán a decidir su propio futuro: volver a su profesión o retirarse al Empordà.

Una buena opción a tener en cuenta si quieres una novela romántica con olores y colores especiales que te harán disfrutar de una lectura amena y preciosa.

Gracias a Columna.

Comentarios

Entradas populares de este blog

PREMIO "TU BLOG ME INSPIRA"

Reseña - El secret de la mare - J. L. Witterick

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas