viernes, 13 de febrero de 2015

28 dies - David Safier


Títol: 28 dies
Autor: David Safier
Saga: No.
Editorial: Empúries
Idioma: Català
Pàgines: 464
Preu: 18,00€
ISBN: 9788497879712
Sinopsi

Una novel·la emocionant, diferent, punyent i realista sobre la revolta del gueto de Varsòvia. Una heroïna de setze anys que ens farà vibrar des de la primera pàgina. Una novel·la captivadora sobre l’aixecament del gueto i les seves conseqüències, que no mira d’ensucrar la crua realitat dels fets esdevinguts a Polònia i que aborda temes com l’abús, la injustícia, la lluita per la dignitat, la llibertat, l’opressió i la rebel·lió. Quan Mira s’adona que tots els habitants del gueto seran deportats als camps de concentració per ser exterminats, entrarà a formar part de la resistència i participarà en una  revolta contra les forces d’ocupació alemanyes. Una novel·la escrita amb el cor que fa una crida alta i clara al coratge i la resistència. Més de 70.000 exemplars venuts a Alemanya en dos mesos.

La meva opinió

David Safier juga amb aquest 28 dies amb els nostres sentiments d’una manera fora de sèrie. David es un narrador excel·lent que ens gela la pell, ens fa riure, emocionar, plorar...
I es que 28 dies el puc definir com a això: un esclat d’emocions i sentiments que no deixen indiferent.

No puc dir-vos gaire res del llibre que no pugueu veure en la sinopsi. És una historia de supervivència, dolor, amor... enmig d’un dels afers més odiosos de la historia humana: l’holocaust des de el punt de vista de la protagonista.
El millor es que esta basat en fets reals i això li confereix aquella flama especial que deixa que les emocions aflorin amb més facilitat.

28 dies et fa preguntar molt sobre un mateix. És un reflex del millor i el pitjor de l’esser humà.

Totalment recomanable si es vol sentir.


Gràcies a Empúries.1 comentario:

  1. Este libro me apetece muchísimo. Me alegra que lo hayas disfrutado.
    Besotes!!!

    ResponderEliminar

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entrada destacada

Todo lo que no puedes ver, ya a la venta.

Muy buenas, Soñadores. Tras un periodo de inactividad en el blog me encanta poder contaros el motivo. Y no es otro que el lanzamiento de &...