miércoles, 11 de febrero de 2015

Aquesta casa està embruixada - John Boyne


Títol: Aquesta casa està embruixada
Autor: John Boyne
Saga: No.
Editorial: Empúries
Idioma: Català
Pàgines: 304
Preu: 17,50€
ISBN: 9788497879309
Sinopsi

Després de la mort del seu pare, l’Eliza Caine es troba sola al món. Només té la companyia dels personatges de les novel·les de Dickens que el pare tant estimava. El 1867, a l’època victoriana, una jove soltera tenia poques opcions al seu abast. Per això, un dia decideix contestar un anunci que demana una institutriu a Gaudlin Hall. A l’estació de tren, unes mans invisibles l’empenyen per darrere cap a les vies d’un comboi que s’acosta. Afortunadament, se salva. Quan arriba a la seva destinació tota espantada només la reben els dos nens, que no li donen explicacions. Realment estan sols, els nens? En aquesta història de fantasmes es fa difícil saber qui o què ens trobarem a Gaudlin Hall, una casa amb finestres tancades i cortines darrere de les quals xiula el vent. Però l’Eliza es revolta contra la por i els misteris.  “Aquesta novel·la inquietant ens condueix a un viatge a través de la por. I no sols ens mostra com es crea la por, sinó com la podríem combatre.” The Observer

La meva opinió

Si us agraden les novel·les de por i foscor, us encanta el sentiment d’angoixa, aquesta és la vostra següent lectura.

Aquest llibre no brilla per tenir una trama original ni uns girs sorprenents i meravellosos. És una novel·la amena amb la que passarem una estona plena de misteris, fantasmes, intriga i moments obscurs.

El personatges també gaudeixen d’aquest to misteriós i excèntric que ens fan estar enganxats a la lectura. Una ambientació brillant amb algun gir sorprenent.

No us vull dir res més, que sinó se m’escaparà algun spoiler. Només que si us agraden les histories de por i sou valent per entrar en una casa embruixada... no espereu més i correu a la vostra llibreria. 

Aquesta casa esta embruixada, es una lectura altament addictiva.


Gràcies a Empúries.


1 comentario:

  1. Cómo me tientas con este libro! Me gusta mucho su autor.
    Besotes!!!

    ResponderEliminar

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entrada destacada

Todo lo que no puedes ver, ya a la venta.

Muy buenas, Soñadores. Tras un periodo de inactividad en el blog me encanta poder contaros el motivo. Y no es otro que el lanzamiento de &...