Ressenya - El remei mortal - James Dashner


Títol: El remei mortal
Autor: James Dashner
Saga: El corredor del laberint, 3 de 3.
Editorial: fanbooks
Idioma: Català
Pàgines: 400
Preu: 16,95€
ISBN: 9788416297016

Sinopsi

En Thomas sap que no es pot fiar de CRUEL. Li va robar els records i el va tancar dins del Laberint. El va deixar al caire de la mort tot abandonant-lo en el paisatge salvatge de les Brases. I li va prendre els clarians, els seus únics amics. Ara, CRUEL diu que les mentides s'han acabat. Que han aconseguit tota la informació que necessitaven gràcies a les Proves i que deixaran que els clarians els ajudin amb una última missió: trobar el remei per a l'Erupció. El que Cruel no sap, però, és que en Thomas ha pogut recuperar molts més records dels que es pensa i que en té prou per saber que no es pot fiar gens del que CRUEL li diu. 

La meva opinió

Com sempre i amb tots els finals de saga començo la lectura amb un doble sentiment contradictori. Per un costat tinc ganes de conèixer els detalls de tot plegat i com acaba la historia. I per l’altra, em fa llàstima acabar-la i deixar als protagonistes amb els que he passat tan bons moments.

Aquests protagonistes (coneguts) ens deparen sorpreses. Per exemple la Teresa abandona definitivament el protagonisme per passar a ser un personatge que he trobat a faltar. I no només això, sinó que s’emporta forces punts que no queden resolts en la saga. I per no desvetllar res important us diré que apareix en escena un personatge que creiem... que ja no veuríem més.

En aquest final,  es promet resoldre totes les incògnites, descobrir les veritats i saber d’una vegada la cara real de tot. Les preguntes són moltes i les pàgines han disminuït. 

Després de les Brases els nostres companys d'aventures es veuran immersos en un nou entramat de misteri on CRUEL ofereix a l’equip, que segueixen sent genials, tornar-los els records. Recuperar la memòria o no es converteix en un gran dilema.

Ara ens trobem amb uns escenaris diferents a les anteriors entregues i veiem la part més humana i de supervivència de la rassa humana en un món assolat per la malaltia que ens ocupa. Veurem una tecnologia nova i futurista, experiments i demés experiències horripilants.

El final no ha estat com esperava. M’ha deixat un sabor amarg i estrany. Esperava més. Tot i que està ben plantejat i portat a terme.

Ara només em queda llegir la precuela de El corredor del laberit, L’esclat, on espero descobrir part dels detalls de totes les incògnites de l’inici de tot plegat i que no queden del tot clares.

En resum, El remei mortal es un final de saga amb acció, revelacions i una intensitat que no para de sorprendre i t’arrossega cap a l’èpica conclusió.
Una saga imprescindible.


Gràcies a fanbooks.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig