Ressenya - Memòries d'Idhun 1: La resistència - Laura Gallego


Títol: La resistència
Autor: Laura Gallego
Saga: Memòries d’Idhun, 1 de 3.
Editorial: Cruïlla
Idioma: Català
Pàgines: 560
Preu: 20,45€
ISBN: 9788466110112

1- La resistència.
2- Tríada.
3- Panteó.

Sinopsi

El dia que es va produir a Idhun la conjunció astral dels tres sols i les tres llunes, Ashran el nigromant es va fer amb el poder en aquell planeta. Al nostre món, un guerrer i un mag exiliats d'idhun han format la resistència, en la qual també hi ha Jack i Victoria, dos adolescents nascuts a la Terra. L'objectiu del grup és acabar amb el regnat de les Serps alades, però Kirtash, un jove i despietat assassí enviat per Ashran a la Terra, no els ho permetrà.


La meva opinió

Les Memòries d’Idhún és una lectura molt recomanada pel que fa al gènere fantàstic. I és una de les trilogies que més joves han gaudit des de fa temps. A mi, encara que potser no ho creieu, llegir les Memòries d’Idhún ha estat la descoberta de Laura Gallego.

Si. Ja sé el que esteu pensant: Com és possible?
Reconec que sempre m’han cridat l’atenció els seus llibres (sobretot Allà on els arbres canten i aquesta trilogia en questió), però mai havia arribat el moment. Fins ara.

Em sembla que poc puc aportar al llibres que no s’hagi dit, comentat i escrit. Però be... L’he gaudit molt i així us ho vull comentar.

Aquest primer volum de les Memòries D’Idhún: La resistència, ens endinsa en un món deliciós amb una trama d’allò més extensa i complerta.
La Laura ens crea una ficció descrita fins al detall més subtil, amb uns escenaris perfectament pintats.

Els personatges són meravellosos i encantadors. En Jack, la Victoria... Tots. Kirtash inclòs. Estan molt ben aconseguits. Un tret que m’ha agradat especialment és l’evolució de tots ells dins la història. Els personatges maduren i avancen molt.

La historia esta narrada des de el punt de vista de diferent d’aquests fantàstics personatges. Però no patiu, en cap moment perdreu el fil de res. Al contrari, aquest fet l’enriqueix molt més, ja que coneixem el món d’Idhún des de diferents punts de vista.

Aquest llibre es per una franja d’edat molt jove, però que gaudireu tingueu l’edat que tingueu. De fet, tinc unes ganes boges de fer la lectura conjunta de les Memòries d’Idhún amb els meus dos fills. I, es clar, seguir amb el segon volum.
;))

Una menció especial a la cuidada edició catalana del llibre, per Editorial Cruïlla. Un tapa dura digne de col·leccionistes.

Fantasia, misteri, amor en una novel·la que us atraparà i mai més oblidareu. Amb personatges propers que evoluciones al costat d’una narració acurada i delicada. Excel·lent!!



Gràcies a Cruïlla.


Reseña en castellano

Mi opinión

Las Memorias de Idhún es una lectura muy recomendada en cuanto al género fantástico se refiere. Y es una de las trilogías que más jóvenes han disfrutado desde hace tiempo. A mí, aunque quizás no lo creáis, leer las Memorias de Idhún ha sido el descubrimiento de Laura Gallego.

Sí. Ya sé lo que estás pensando: ¿Cómo es posible?
Reconozco que siempre me han llamado la atención sus libros (sobre todo Donde los árboles cantan y ésta trilogía en cuestión), pero nunca había llegado el momento. Hasta ahora.

Me parece que poco puedo aportar al libros que no se haya dicho, comentado y escrito. Pero bueno ... lo he disfrutado mucho y así os lo comento.

Este primer volumen de las Memorias De Idhún: La resistencia, nos adentra en un mundo delicioso con una trama de lo más extensa y completa.
Laura nos crea una ficción descrita hasta el detalle más sutil, con unos escenarios perfectamente pintados.

Los personajes son maravillosos y encantadores. Jack, Victoria ... Todos. Kirtash incluido. Están muy bien conseguidos. Un rasgo que me ha gustado especialmente es la evolución de todos ellos dentro de la historia. Los personajes maduran y avanzan mucho.

La historia está narrada desde el punto de vista de diferente de estos fantásticos personajes. Pero no os preocupéis, en ningún momento perderá el hilo de nada. Por el contrario, este hecho lo enriquece mucho más, ya que conocemos el mundo de Idhún desde diferentes puntos de vista.

Este libro es para una franja de edad muy joven, pero que disfrutará tenga la edad que tenga. De hecho, tengo unas ganas locas de hacer la lectura conjunta de las Memorias de Idhún con mis dos hijos. Y, claro, seguir con el segundo volumen.
;))

Fantasía, misterio, amor en una novela que te atrapará y nunca más olvidará. Con personajes cercanos que evolucionas junto a una narración cuidadosa y delicada. Excelente !!

Gracias a Cruïlla.

Comentarios

  1. Memorias de de Idhún (#1) La Resistencia es mi libro favorito.

    Solo diré eso ; )

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies per la ressenya Joan! Ens alegra que t'hagi agradat ;)

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig