Foc i gel, Warriors, 2 - Erin Hunter


Títol: Foc i gel
Autor: Erin Hunter
Saga: Si, Warriors, 2 de 7?
Editorial: La Galera
Idioma: Català
Pàgines: 336
Preu: 12,95€
ISBN: 9788424643805

2- Foc i gel


Sinopsi

En Cor de Foc ja és un guerrer del Clan del Tro, però el bosc on viuen els clans es torna encara més inhòspit: amb el fred de l'hivern, al Clan del Riu hi ha moviments inquietants, i el Clan del Vent és més dèbil i està més amenaçat que mai. Mentre la tensió creix, en Cor de Foc s'ha d'enfrontar no solament a la batalla imminent, sinó també a un traïdor dins del mateix Clan del Tro.

La meva opinió

Foc i Gel és la segona entrega de la saga Warriors, que està formada per... 7 ( si no vaig errat) volums.
En aquest Foc i Gel ens trobem de nou al Rusty, protagonista del primer volum, ja convertit en guerrer. Tot i que li queda molt per aprendre, descobrir i lluitar en un munt de situacions d’allò més diferents.
Recordem (tot i que no crec que sigui necessari) que ens trobem amb una novel·la on els protagonistes són gats que viuen en clans. Aquest és un aspecte que, un cop avances en la lectura, oblides totalment. A banda de les escenes de lluites on les urpes son les protagonistes, aquests gats ens mostren traïcions, amor, fidelitat... con qualsevol esser humà.

La lectura del llibre és molt ràpida i addictiva. Sempre succeeix alguna cosa que no et deixa parar de llegir. I compta amb molt bons girs que no esperava ni intuïa.

Com ja pensava en la opinió del primer volum de la saga, segueixo pensant que és un llibre que agradarà molt als joves i als pares a parts iguals.

Molt recomanable!!

No veig el moment de seguir amb la saga.


Gràcies a La Galera.

Reseña en castellano

Mi opinión

Fuego y Hielo es la segunda entrega de la saga Warriors, que está formada por ... 7 (si no me equivoco) volúmenes.
En este Fuego y Hielo nos encontramos de nuevo en el Rusty, protagonista del primer volumen, ya convertido en guerrero. Aunque le queda mucho por aprender, descubrir y luchar en un montón de situaciones de lo más diferentes.

Recordemos (aunque no creo que sea necesario) que nos encontramos con una novela donde los protagonistas son gatos que viven en clanes. Este es un aspecto que, una vez avanzas en la lectura, olvidas totalmente. Aparte de las escenas de luchas donde las garras son las protagonistas, estos gatos nos muestran traiciones, amor, fidelidad ... con cualquier ser humano.

La lectura del libro es muy rápida y adictiva. Siempre sucede algo que no te deja parar de leer. Y cuenta con muy buenos giros que no esperaba ni intuía.

Como ya dije en la opinión del primer volumen de la saga, sigo pensando que es un libro que gustará mucho a los jóvenes ya los padres a partes iguales.

Muy recomendable !!

No veo el momento de seguir con la saga.

Gracias a La Galera.

Comentarios

  1. Me encantan las portadas de esta saga, no suelo leer de esta temática aunque no me importaría.

    Besos =)

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entradas populares de este blog

PREMIO "TU BLOG ME INSPIRA"

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

Reseña - El secret de la mare - J. L. Witterick