miércoles, 25 de marzo de 2015

Memories d'Idhun II, Tríada - Laura Gallego


Títol: Memòries d’Idhun II: Tríada
Autor: Laura Gallego.
Saga: Si, 2 de 3.
Editorial: Cruïlla
Idioma: Català
Pàgines: 768
Preu: 23,25€
ISBN: 9788415745013


2- Tríada


Sinopsi

Els membres de la Resistència arriben finalment a Idhun decidits a enfrontar-se a Ashran el nigromant per fer complir la profecia. Però no tot és tan senzill com sembla. Assumiran el seu paper en el destí vaticinat pels oracles, els protagonistes? Pot confiar en els seus nous aliats, la Resistència? Com seran rebuts, a Idhun, després de quinze anys d'absència? Quins seran els pròxims moviments d'Ashran i els sheks?

La meva opinió

Aquest llibre era de lectura obligada i no podia imaginar deixar-lo de costat. Com ja sabeu, el primer volum d’aquesta trilogia em va enamorar i atrapar, i Laura Gallego ja la puc considerar una de les meves autores preferides. Estic completament atrapat per la seva prosa.

La trama arrenca just on ho va deixar La Resistència (Aquí la ressenya) amb una benvinguda força amarga. Coneixerem d’una vegada el màgic món d’Idhun que tan se’ns va anomenar en l’anterior llibre. Els detalls de la “profecia” seran més presents i importants.

Els personatges tindran una responsabilitat més gran i evolucionaran amb un ritme bastant real que m’he cregut en tot moment.
Els secundaris seran molts (moltíssims) i com ja m’he acostumat amb la Laura Gallego, estan perfectament dotats de carisma i personalitat.

El mateix ens trobem en una ambientació de faula on coneixerem cada lloc i cada detall com si el poguéssim trepitjar i olorar a cada instant.

Com ja em va succeir amb Memòries d’Idhun I: La Resistència, us recomano aquest segon volum sens dubte. Un llibre ple de màgia, personatges amb ànima pròpia y un món de fantasia que es viu. Tot embolcallat amb una delicada prosa que ens farà dubtar si el que llegim és fantasia o realitat.

No veig el moment per acabar la trilogia amb Memòries d’Idhun: Panteó.Gracies a Cruïlla.

Reseña en castellano

Mi opinión

Este libro era de lectura obligada y no podía imaginar dejarlo de lado. Como ya sabéis, el primer volumen de esta trilogía me enamoró y enganchó, y Laura Gallego ya la puedo considerar una de mis autoras preferidas. Estoy completamente atrapado por su prosa.

La trama da comienzo justo donde lo dejó La Resistencia (Aquí la reseña) con una bienvenida bastante amarga. Conocemos (al fin) el mágico mundo de Idhún que tanto nos llamó se nos habló en el anterior libro. Los detalles de la "profecía" serán más presentes e importantes.

Los personajes tendrán una mayor responsabilidad y evolucionarán con un ritmo bastante real que me he creído en todo momento.

Los secundarios serán muchos (muchísimos) y como ya es habitual en la pluma de Laura Gallego, están perfectamente dotados de carisma y personalidad.

Lo mismo ocurre en una ambientación de fábula donde conoceremos cada lugar y cada detalle como si pudiéramos pisar y oler cada instante.

Como ya me sucedió con Memorias de Idhún I: La Resistencia, os recomiendo este segundo volumen sin dudar. Un libro lleno de magia, personajes con alma propia y un mundo de fantasía que se vive. Todo envuelto en una delicada prosa que nos hará dudar si lo que leemos es fantasía o realidad.


No veo el momento para terminar la trilogía con Memorias de Idhún: Panteón.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entrada destacada

Todo lo que no puedes ver, ya a la venta.

Muy buenas, Soñadores. Tras un periodo de inactividad en el blog me encanta poder contaros el motivo. Y no es otro que el lanzamiento de &...