Meravellós desastre - Jamie McGuire


Títol: Meravellós desastre
Autor: Jamie McGuire.
Saga: Si, 1 de 2.
Editorial: Fanbooks
Idioma: Català
Pàgines: 304
Preu: 16,95€
ISBN: 9788415745013


Sinopsi

L'Abby Abernathy és una bona noia. No beu ni diu renecs i passa desapercebuda. Està convençuda que ha deixat enrere el seu passat fosc, però quan arriba a Eastern per començar de zero, topa amb el noi menys recomanable de la universitat.
En Travis Maddox, un noi molt atractiu i ple de tatuatges, és precisament el que l'Abby vol i necessita evitar. De nit guanya calés dalt d'un ring i de dia és el més seductor del campus. Frustrat per la resistència de l'Abby als seus encants, s'ho juga tot amb una aposta. Si la guanya, l'Abby haurà d'anar a viure amb ell però, si la perd, haurà de passar un mes sense sexe.

La meva opinió

Ens trobem al davant d’un llibre amb molts dels tòpics típics del gènere; protagonista femenina que no es posa mai en problemes, bona noia i amb un passat fosc. Un noi dolentot i sexy que dedica les nits a guanyar diners en un club de lluita itinerant.

No és un llibre que m’hagi enamorat ni encantat en extrem, però sí te un alt poder d’addicció. Es llegeix en un sospir i atrapa fins al final i amb ganes de coneixer el desenllaç. L’etern mantra “vull i no puc” és molt present en la trama, sobretot des de la meitat del llibre, més o menys. La lluita interna del que convé i el que es desitja és un continu joc psicològic.

L’evolució del protagonistes m’ha semblat lenta i que cauen contínuament en la repetició.

El mèrit d’aquest llibre, crec que és que l’autora va sorgir de l’auto publicació a ser coneguda i publicada en paper, i a la venta dels drets per convertir Meravellós desastre a la gran pantalla.

En resum, tot i que Meravellós desastre ens dona molts dels tòpics del gènere, té una historia addictiva que atrapa fins al final i dona peu a seguir amb el segon i darrer volum que tanca la historia.


Gràcies a fanbooks.

Comentarios

  1. No se no seeeee, no me termina de convencer :P

    ResponderEliminar
  2. No tiene mala pinta. No es de esos libros que vaya a lanzarme a buscarlo, pero si se cruza en mi camino, lo pillo seguro.
    Besotes!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig