Ressenya [català] - El corredor del laberint - James Dashner


Títol: El corredor del laberint.
Saga: 1 de 3.
Autor: James Dashner
Idioma: Català
Editorial: fanbooks
Pàgines: 480
Precio: 14,90€
ISBN: 9788415745952


Disponible en Castellano.
Título: El corredor del laberinto
Editorial: Nocturna Ediciones
ISBN: 9788493801311Sinopsi

Quan en Thomas es desperta a l’ascensor, l’única cosa que recorda és el seu nom. Està envoltat de nois desconeguts que, com ell, tampoc recorden res del seu passat.“Encantat de coneixe’t, cagafil. Benvingut a la Clariana”.Més enllà dels imponents murs de pedra que s’aixequen envoltant la Clariana, hi ha el Laberint, sense límits i sempre canviant. Cada matí, en obrir-se les portes, els corredors busquen una sortida. Mai ningú ha sobreviscut una nit a dins. Llavors arriba una noia. La primera. I el missatgeque porta és aterridor.

La meva opinió

El corredor del laberint és, sense cap mena de dubte, una de les meves millors lectures de l'any. M'ha semblat una novel·la increïblement addictiva i ben estructurada.

La trama es desenvolupa amb la incògnita de saber absolutament res del laberint. Els joves apareixen
un dia en ell, i intenten trobar una sortida. No saben perquè hi són, no saben qui els va esborrar la memòria i desconeixen qualsevol detall important.
Això fa que, com ells, et plantegis les hipòtesis al teu cap i no puguis deixar d'avançar en la lectura.

L'escenari (el laberint), li dóna una sensació de claustrofòbia increïble a la lectura. Té tints agonitzants. Molt ben construït i pensat. Sorprèn i t'atrapa entre els murs.

Els personatges estan molt ben dibuixats. Destaquen per ser... normals. Sense grans qualitats dignes de ser esmentades. Però, això sí, se'ls agafa molt afecte (a uns més que a altres, clar).

La narració és directa, molt clara i sense cap complicació.

En tractar-se del primer llibre d'una trilogia, hi ha detalls que no es resolen, però que t'omplen de dubtes i pensaments, i el millor, amb ganes de seguir les aventures del corredor del laberint amb el seu segon volum; Les proves.

Vull seguir amb la saga!

En definitiva. Un llibre addictiu amb una trama carregada de misteri i que impedeix deixar la lectura. Una lectura imprescindible.


Gràcies a fanbooks.

Comentarios

  1. Justo publico hoy también una reseña de El corredor del laberinto. Saludos! :)

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entradas populares de este blog

PREMIO "TU BLOG ME INSPIRA"

Reseña - El secret de la mare - J. L. Witterick

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas