jueves, 9 de octubre de 2014

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig


Títol: Ullals
Autor: Salvador Macip y Sebastià Roig
Idioma: Catala
Editorial: La Galera
Págines: 240
Precio: 10,95€
ISBN: 9788424642808


Disponible en Castellano en kindle.
Título: Colmillos.
Editorial: La Galera
ISBN: 9788424642808Sinopsi

Vicent és un adolescent de classe alta molt acostumat a fer el que li ve de gust. El seu pare sent que ha perdut tot control sobre ell i pren una mesura radical: enviar-lo a uns campaments exclusius, famosos entre l'elit pel seu èxit en reeducació de joves conflictius. Vicent comprova ben aviat els seus mètodes, quan el fan passar hores tancat en un quartet on a penes hi cap i no pot moure. A poc a poc s'anirà adaptant a un món malsà de disciplina cruel i extrema.

Però en Vicent veurà que tot això no és, ni de lluny, el pitjor que li pot passar. Aviat sabrà d'unes misterioses criatures, salvatges i assassines, que assetgen les instal · lacions. I que els seus companys de campament són poc més que carn de canó.

La meva opinió

Ullals és un altre d'aquests llibres que es llegeixen en un sospir.
I és la novel·la guanyadora del Premi Joaquim Ruyra 2010.

Amb una narració amena i àgil ens endinsem en un món fosc i misteriós on patirem bastant al costat del protagonista. A més, Ullals té la virtut de posar-te els pèls de punta. Als afores hi ha unes terribles criatures que ronden, udolen amb ànsia i mostren uns ulls com brases.

Per si no fos poc, Vicent, el prota, es veurà sotmès a acatar l'estricte control del campament; fins i tot patint pallisses, maltractaments, treballs forçats i gana.

Les escenes de la novel·la transmeten la intriga, el terror i la tensió a la perfecció. Ideal per a una tarda de tempesta sota la caloreta d'una manta.

Al pur estil de "Pesadillas". Amb capítols curts, ràpida de llegir, bons escenaris i tensió al màxim. Ideal per llegir en una tarda plujosa.


Gràcies a La Galera

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entrada destacada

Todo lo que no puedes ver, ya a la venta.

Muy buenas, Soñadores. Tras un periodo de inactividad en el blog me encanta poder contaros el motivo. Y no es otro que el lanzamiento de &...