Ressenya - El teorema Katherine - John Green

Títol: El teorema Katherine
Saga: No
Autor: John Green
Idioma: Català
Editorial: fanbooks
Pàgines: 320
Precio: 14,90€
ISBN: 9788415745778



Disponible en Castellano.
Título: El teorema Katherine.
Editorial: Nube de tinta
ISBN: 9788415594314


Sinopsi

Quan es tracta de buscar parella, l’ideal d’en Colin Singleton són noies que es diguin Katherine. I si parlem de les noies que es diuen Katherine, a en Colin sempre l’acaben deixant. Dinou vegades, per ser exactes. En el viatge que aquest aficionat als anagrames farà amb cotxe, lluny de casa i amb deu mil dòlars a la butxaca, l’acompanyarà un porc senglar sanguinari i un amic de l’ànima amb sobrepès. Però cap Katherine. En Colin està decidit a demostrar el teorema de la predictibilitat subjacent en les Katherines, amb què espera pronosticar el futur de tota relació, venjar els nòvios abandonats d’arreu del món i guanyar-se finalment l’afecte de la noia.

La meva opinió

Llegir John Green és una d'aquestes cites ineludibles que, malgrat el temps, mai és tard per descobrir.

El teorema Katherine està escrit amb una ploma fresca, senzilla i molt directa. Narrat en tercera
persona i de la veu de Colin, el protagonista masculí. Un noi sensible, especial, intel·ligent i divertit.
Té uns moments realment divertits amb els que viatjarem al seu passat i gaudirem del present per arribar a entendre´l amb una forta base matemática molt present al llarg de la lectura.

Igual que a Una estrella que no s’apaga, El teorema Katherine arriba a convertir-se en una lectura frenètica, molt àgil i constant, de la qual és pràcticament impossible deixar de banda. T'enganxa des de la primera pàgina i la intriga per conèixer el desenllaç es torna primordial.

En aquest cas viatjarem en una ruta sense rumb determinat en la qual anirem aprenent lliçons de vida, humilitat i saber estar. Per tant, es tracta d'una lectura en la qual els lectors estarem obligats a pensar i reflexionar, a aprendre i digerir cadascuna de les veritats que al llarg de la història se'ns van presentant.

M'agradaria remarcar l'amistat entre Colin i Hassan. Una delícia que toca molt profund i ens permetrà gaudir d'autèntics moments entre els dos amics.

En definitiva, El teorema Katherine és una ruta a través de l’amor, l'amistat, la filosofia i les lliçons de vida. Una història que et farà pensar i gaudir de moments únics. I tot això amb la genialitat d'una ploma màgica.


Gràcies a fanbooks.

Comentarios

  1. Un autor al que tengo pendiente. Veo que lo has disfrutado. A estas alturas, con las buenas reseñas que he visto de todos sus libros, no sé con cuál estrenarme. Será con el que me encuentre en la biblio.
    Besotes!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ahora ya los tengo leídos todos. Supongo que subiré las reseñas la semana que viene. Empieces por la que sea te encantará el lenguaje claro y sencillo, tanto que enamora. Tiene un estilo muy cercano.
      Gracias por tu visita, Margari.
      Besos

      Eliminar

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig