Ressenya - Ciutats de paper - John Green


Títol: Ciutats de paper
Saga: No.
Autor: John Green
Idioma: Català
Editorial: fanbooks
Pàgines: 384
Precio: 14,90€
ISBN: 9788415745723


Disponible en Castellano.
Título: Ciudades de papel
Editorial: Nube de tinta
ISBN: 9788415594284


Sinopsi

Tota aquesta gent són gent de paper que viuen en les seves cases de paper i cremen el seu futur per mantenir-se calents. Tot el món només pensa en posseir coses; coses fi nes i fràgils com el paper… He viscut en aquesta ciutat durant 18 anys i ni una sola vegada m’he trobat a ningú que es preocupi del que de veritat importa».

La meva opinió

John Green és, sense cap mena de dubte, un autor que sap molt bé com enganxar al lector. Em vaig resistir a provar-ho, però en descobrir la seva traça neta i directa, em va atrapar.

Ciutats de Paper és un llibre amb una història senzilla, que fins i tot frega el típic, però Green l'adorna amb gran mestria, convertint-la en especial i original.

És inevitable comparar-lo amb No està escrit a les estrelles, i si ho fem cometem un error. Ciutats de paper és més fluixa, al meu parer. No arriba a tenir una força tan gran i latent com la història de la Hazel. Però aconsegueix entretenir i et fa gaudir d'una bona i divertida lectura, amb un ritme àgil i fresc.

Els protagonistes m'han semblat molt irreals per el tipus de trama que envolta el llibre i no m'han deixat connectar prou amb la història. No obstant això, els secundaris gaudeixen d'aquest efecte; són propers, més especials, reals ...

I el romanç? Us preguntareu.

Doncs queda en res. Perquè no n'hi ha. Es tracta d'un llibre per treure les teves reflexions i aplicar-la a la teva pròpia vida.

En definitiva, Ciutats de paper en un llibre amè, carregat de reflexions i missatges, amb una trama fresca i àgil. Una bona lectura per a qualsevol moment.


Gràcies a fanbooks.

Comentarios

  1. Desprès de llegir "Bajo la misma estrella", "Ciutats de paper" i "El teorema Katherine"no vull llegir res més de l'autor. Està clar que té una ploma molt característica i una gran imaginació, però crec que és un autor que t'agrada o no t'agrada. Suposo que no és per a mi.
    Salut!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A hores d'ara ja els he llegit tots. Aviat publicaré les ressenyes de Buscant l'Alaska i Una estrella que no s'apaga. Et dono part de raó.
      Un cop llegits tots, penso que amb No està escrit a les estrelles ja en tenia suficient. Es una lectura molt especial. Les demès... están be, pero no segueixen molt aquest estil Green. I això por cansar.
      Gràcies per deixar-me la teva opinió, Inés!!!

      Petons

      Eliminar
  2. Ressenya compartida a la pàgina de Facebook de literatura juvenil en català "Llegim en català" https://www.facebook.com/literaturajuvenilencatala

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Tus comentarios son muy importantes para mi.
Gracias por participar
;)

Entradas populares de este blog

Reseña - Noel et busca - Àngel Burgas

No em ratllis - Flavia Company

Ressenya [Català] - Ullals - Salvador Macip i Sebastià Roig